Tavsiye?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan traxes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

traxes

Üye
6 Ay boyunca Body yaptım Rmazandan önce bıraktım sporu 66 kiloydum
Şimdi 60 Kiloya Düştüm

biraz kas kaybıda yaşadım şimdi yeniden başladım dün ilk antrenmanda 8x3 şekilde zorlamadan bütün kas grubunu çalıştırdım bacak hariç
yarınki antrenmanda bacak ve bel çalışıcam

Sormak istediğim 3 kg multipower mass gainer aldım 2kg da multipower whey 100% isolate protein aldım. elimde 200 tablet kadar triple whey amıno asitte var
bunları nasıl kullanmamı önerirsiniz.

Metabolizmam hızlı vücudum yağ tutmuyor pek 10 kg aldım belde anca 2cm lik bi artma oldu en son oda bel çalışmıyordum bulk döneminden sonra bıraktım bilginize...

İyi Forumlar

Ihtiyaciniz oraninda

SAbah Whey+gainer

Amino ogunlere eklenebilir.

Daha fazla ihtiyacaim var derseniz idman sonrasi whey+gainer yapabilirsiniz.

ben antrenman öncesi ve sonrası kullanmak niyetindeydim gainer ise günlük üğün aralarında kullanayım diyordum çokmu aşırı olun sizce

Normalde beslenme duzeniniz ile alakali ancak bu kadar fazla aliyorsaniz sanirim iyi beslenmiyorsunuz. Bence kritik zaman sadece sabah diger kisimlar ogunlerle epey basarili desteklenir. Ben whey icin max 2 gainer icinde max 2 diyorum.

Bence şu an için supplement gereksiz 3 ay sonra vücut antrenmanlara adapte olmaya başlayınca kullanırsanız sizin için çok daha iyi olur.

İlk defa başlamıyorum 6 ay yaptım ve büyük gelişmeler kaydettim. 7 günde vucut toparlar diye düşünüyorum. 1.5 ay ara verdim sadece

Back
Yukarı