Emre32
Üye
Arkadaşlar ben 34 yaşındayım ve 7 aydır aralıksız bu sporu yapıyorum.3 hafta önce fakan optimum standart whey protein tozuna başladım sabaç aç karnına yarım ölçek bide sprdan sonra 1 ölçek alıyorum.sizce nasıl?ayrıca araştırmalarım sonucu bcaa ve kraetian almaya karar verdim spordan yarım saat önce ikisini karıştırıp.Bu arada ben 97-98 kilolardan şuan 80-81 kiloya düştüm.bu sporda %60-70 beslenme ve takviler olduğunu yeni yeni anlamaya başladım haliyle.yağ oranımıda düşürmeye başladığıma inanıyorum ve dahada aşşalara çekmek istiyorum.bunun için diyet yapmam gerekiyor fakat kas hacmimide artırmak istiyorum.forumlarda internette okadar çok şey karıştırdım ve okudumki kafam allak bullak oldu.şunu sormak istiyorum ben şimdi hem yağ kaybı hemde kas hacmi için mesela günde kaç öğün pirinç ve tavuk göğüsü yemem gerekiyor??ayrıca mutfağıma hassas tartı falan alarak dahada ileriye gitmek dahada profosliyenel yapmak istiyorum.bide sormak istediğim antreman programı ben 1 ay 1,5 ayda falan antreman programı salondaki hocalara değiştiriyorum lakin aynı hareketleri aynı setleri ve tekrarları sürekli yapınca rutinleşiyor gibime geliyor.bide hareket sıralarını bilmiyorum yani ilk önce bench press sonra sıkıştırmamı olacak yoksa fark etmezmi??bide mesela bir hafta halter göğüs bench press yapıp bir haftasa dambell press yapmak kasları şaşırtırmı?bide suplement seçimleri güzelmi?biraz uzun oldu ama gerçekdende yardıma çok ihtiyacım var ve kafam acayip karıştı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi