Tavsiye Traş Makinesi

Arkadaşlar traş makinesi almayı düşünüyorum.Fakat alacağım traş makinesinin sinek kaydı traşa en yakın performansı vermesini istiyorum bu konuda kullandığınız ve önerebileceğiniz makinelerin marka ve modellerini belirtirseniz sevinirim...

valla hiç bir malina sinekkaydı yapmıyor bende braun var hem kuru olanı hem de dusta kullanılanı ikisde yeni model ama asla tras bıçağı gibi performans vermiyor

sorma usta ya bizdede külüstür bi panasonic var onla geçinip gidiyoruz ben jilet kullanmıyorum ama makinada bildiğim kadarıyla jilet gibi almıyo ama en sağlam makina Braun yada Philipsin oluyo.

Braun Cruzer 4 ü tavsiye edebilirim. Kendim kullanıyorum usturadan dahi iyi bir performans sergiliyor, elini sakalına tersten sürttüğünde dahi en ufak bir sürtünme yok, yalnız şöyle bir durumu var sakalın kıvırcıksa, yada bir taraf sağa bir taraf sola bir taraf yukarı yatık çıkıyorsa ( ki bende öyle ) o zaman bunun yerine philps in döner başlıklılarını tavsiye ederim :)))

10 seneyi geçti herhalde braun almıştım.o gün için iyi de para vermiştim. ama benim cildimde tahriş yaptı makine 2 ay adayanamadım.şu an hala taş gibi,çok fonksiyonlu olduğu için favori düzeltme kol altı falan için kullanıyorum

Back
Yukarı