Tavsileriniz nelerdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fitness a basliyali 2 ay oldu protein tozu felmn hic kullanmadim yasim 18 basladigimda 72 kilo 16.9 yag oranina sahiptim kas kutlemde 30.5 ti
2 ay sonunda 70.9 kilo yag oranida 16.1 e dusmus ama s kutlem la ayni haftada 3 4 gun gidiyorum her gittigimde 35 dk kardio yapiyorum 15 dk bisiklet 10 uzay yuruyusu 10dk kosu bandinda sonra bolgesel olarak kas calisiyorum. Kas kutlemi artirmak icin protein tozu almalimiyim k alicam zaten ne marka almami tavsiye edersiniz birde tavsieleriniz varsa dinliyorum :) simdiden teekkiurler

bu spor aylık-yıllık değil ömürlüktür. bunu bilmen yeterli sadece

hiç farketmez canının istediğini al ya da alma. almak sana motivasyon olacak o yüüzden paranın yettiği kadar iyisini al. ben nitrotech ten memnun kalmıştım pahalı havalı ve iyidir.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : protein tozu

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı