Tatlısız yapamıyorum .

Arkadaşlar gerçekten kötü bir alışkanlık hergün tatlı yiyorum nerdeyse. Tatlı dediysem çikolata felan . Azaltmaya çalşıyorum ama ucüd gene istiyor. Siz nasıl birşey tavsiye edersiniz. Canım tatlı çektiğinde ne yapmalıyım.

sakız çiğnemek faydalı olabilir. tatlı istediğin zaman falım gibi tatsız olan sakızlardan çiğnemek bir süre sonra tatlı isteğini azaltabilir belki.

seker bagimliligi cok kotu bir hastaliktir durmadan insulin salgilayacak vucudun sonucunda insulin direnci oluscak

Cabuk kilo alcaksin
Kalp damar hastaliklari
Seker hastasi
Doktor doktor gezceksin

Bunlari bilerek kararini ver ilk 1 hafta zor olcaktir tatli cekince canin ceviz badem ye

0 carb diyetleri denersen, kısa bir alışma sürecinden sonra, tatlı isteğin neredeyse tamamen ortadan kalkıyor. Forumda diyet örnekleri var.

beyinden bir istegi uzaklastirmanin yolu ondan tamamen uzak durmaktir bir muddet 0 karb dene

biraz saçma belki ama canım çok tatlı istediğinde çok az naneli diş macunundan diş etlerime sürerim,bir yerlerde bunun etkili oldugunu okumuştum ama eminde değilim nerden bildiğim konusunda,belkide benim ki psikolojiktir ama yinede bir dene bence

dostum 6-7 aydır ne şeker ne kola ne tatlı özledin mi dersen özledim doya doya yemeyi ama alışıyor insan bir süre sonra :) şekersiz ve spor dolu hayat uzun demektir :)

Back
Yukarı