Tatilden sonra çalışma

Arkadaşlar bu yaz yoğun bir tatil programım vardı bir çok yer gezdim son 3 hafta bodrumdayıdım hiç çalışma fırsatım olmadı ama bisiklet ve yüzmeyi sık sık yaptım yarın çalışmaya devam edicem de sizce eski programıma devammı edeyim yoksa hafif hafif mi arttırayım not beslenmeme dikkat ettim ve her gün şınav barfiks ve karın hareketleri yaptım günde 8 km bisiklet 1-2 km de yüzdüm

6 hafta aradan sonra eski değerlerin %10 civarında altında ağırlıklarla başladım. İlk birkaç idman haliyle biraz ağrı sızı ama 2-3 idman sonra eski değerlere yaklaştım.

6 hafta aradan sonra eski değerlerin %10 civarında altında ağırlıklarla başladım. İlk birkaç idman haliyle biraz ağrı sızı ama 2-3 idman sonra eski değerlere yaklaştım.

aynı ağırlıklardan başlasaydın keşke. konuyu görsem yazardım.

yaklaşık 2 aylık aradan sonra pazartesi tekrar başladım
hastaydım doktor raporum vardı boğazı üşütmüşüm
ama dayanamadım gittim salona :)
yaklaşık
bench:%15
biceps:%5 gibi hafif kaldırabildim
şimdi kas ağrılarım mevcut ve bunu çok özlemişim :)
bugün omuz bacak girecem(hastayım ve heryeim sızlıyor)
ancak omuzda hemen hemen yarıya yakın hafifle başlamayı düüşünüyorum,
tahmini 2 haftaya eski gücüme kavuşurum

soruna gelince herkesin yapısı beslenmesi antremanı gücü farklıdır
genelleme yapmak çok zor
ama şunu söyleyeyim
1-2 hafta nisbeten daha hafif kilolar ile antremanla başlamanı öneririm(sonradan farkettim sen zaten çok bi ara vermemişsin 2 hafta çok olabilir bir hafta yeter)

her yıl oldugu gibi bu yılda 3 hafta ara verdin henüz 9.cu gündeyim ama sıkıldım sanırım 2 hafta dolunca baslayacagım tekrar dnlenme icin iyi fırsat oluyor vücut kendine geliyor tabii beslenmeme dikkat ediyorum cardıo olarakta yüzüyorum arada bir baslarken bir hafta cok agır olmayan agırlıklarla tüm vücut calısıyorum 2.ci hafta eski agırlıklarıma dönmüs oluyorum ilk hafta hafif baslama bence daha mantıklı 2.ci hafta arttırabilirsin

Back
Yukarı