Sn. karakaş'ın konusuna yazdıkların;
haklısınız hocam ama gitmek gereksizdi.
evet yönetim berbat evet üyeler laubali tartışmayı bile bilmiyorlar. 3 4 ay olmadı hemen farkettim durumu örnek olarak adam bi konuda gelip beni aşağıladı bende yöneticilere bıraktım konuyu adam üzerine beni tehtid etti bende bu adamda şeref namus yok dedim hobaa 7 gün forumdan uzaklaştırıldım QUOTE]
Bu kırmızı olan kısımları kanıtlaman gerekir, ima ettiğin üye belli, adamı gerçekten uyuz eder ama kaynakları ve dayanakları somut, kendiside bilgilidir.
işte bi konuda daha yanılgı bahsettiğim üye heldic değil

oktayd denilen eski üye ve mesajları hem tehtid hem küfür içerdiğinden silindi.yönetim benim gözümde iyiydi fakat bu olaydan sonra gittim bi şekilde diez e ulaşıp neden böyle bi şey olduğunu sorcaktım fakat ulaşamadım benimde görüşüm değişti. heldic e gelince heldic i düşündüğüm tek yer konunun sahibinin sürekli kopyala yapıltır yaptığı ve gerçekten tartışmayı bilmiyoor. üyeye herkesin bildiği gerçekleri yazıyorum hanımefendi teşrif edipte saçmadır diye okumuyor işmi bu ? üstüne üstlük yöneticiler yorum katılmamış hiçbir kere bile okunduğu şüpheli bir makaleyi bilimsel veri olarak görüp heldic i test ilan ediyorlar ona karşı duran herkes bilimden nasibini almamış gibi bir anlam çıkıyor( kusura bakmayın diez hocam ama böyle) e o zaman sütün yararlarıyla ilgili milyonlarca makale var hepside iyi üniversitelerden e kötü olduğuna dairde var şimdi ikimizde bu konuda sürekli makaleyle atışsak ilk kimin makalesi biterse omu kaybedecek ? önemli olan doğruyu bulmak değilmi ? makalenin sayısımı kalitesimi önemli? kalitesini nerden anlıycaz gibi bir ton soru çıkıyor ortaya o zaman büyük bi paradoks ortaya çıkar.
haa diyeceksinki heldic hiç küfür ve hakaret ediyormu hayır amaa içinde etmek isteidği belli çünkü küfürlü ve hakaret tehtid dolu mesajların altına imzasını atıyor buda onun tartışma kalitesini sorguluyor
kaynaksız tartışmayı benim de aklım almıyor..size göre mantıklı gelenin doğru olduğunu ya da genelin doğru kabul ettiğini nasıl bileceğiz..bu risk değil midir?
tabi ki direk olduğu gibi kopyala yapıştır (hatta direk ingilizce) taraftar olduğumuz bir üslup değil..kişi madem o konuyu savunuyorsa önce okuyup hazmedecek, gerekirse farklı kaynaklarla harmanlayacak ve özetini paylaşacak..merak edene de kaynağını gösterecek..bazı üyelerimiz gibi reklam linklerini bile temizleyeme zahmet göstermeden olduğu gibi "alın kaynak" diyerek paylaşım yapmak hoş değil..
bugün hangi vücut geliştirme dergisinde ya da kitabında (ki varsa) "bence" diye yazılar var..makalenin sonunda en az 2-3 kaynak vardır..ama içerik kopyala-yapıştır değildir bir şekilde uygun bir üslupla derlenmiştir.
edit : Akrephan senin bahsettiğine yani üyelerin yaptığını söylediğin şeye safsata diyorlar felsefede..yani kafa karıştırarak rakibini malup etmek..buna tabi ki karşıyız..bu uyanıklıktır..amacımız suçlu arama değil doğruyu bulmak..
bu tip üyeleri gerektiği yerde uyarıyoruz ama karşıdaki kaynaklar sunarken aksini iddia eden bence dememeli..
ben şahsen kaynağını bilmediğim konuda kaynak bulana kadar sessiz kalmayı tercih ederim..
ayrıca süt konusuna gelince..o konu kadınlar üzerinde yapılan araştırmalara dayandığı için artık tartışılması yasak malum..yani kaynaklar kadınlar üzerine..bulunabilirse vg.ciler için olmalı..
anladım dediğiniz fakat ben konuşmam sırasında Türkiye nüfusu 74 724 269 dur desem bunada mı kaynak istiyecekler o zaman milyon şeyin kaynağını sunmam gerekir çünkü ben tek tek bir çok sayfayı araştırıyorum bazen geliyor kaynağımı beğenmiyor bazen geliyor başka bir kulp takıyor dediğiniz gibi amaç doğruyu bulmak değilde kafa karıştırarak haklı gelmekse neden uğraşayım ki? bende sütün yararlarıyla ilgili bir çok akademik makale sunarım ki zaten sundum konunun sonunda kopyala yapıştır yaptım dayanamayıp ama amaç o değil doğru bilgiyi bulmak
iyi forumlar dilerim umarım dediklerimi dikkate alırsınız