Soru: Insanin kiz arkadasiyla karisi arasinda ne fark vardir? Cevap: 20 kilo Soru: Insanin erkek arkadasiyla kocasi arasinda ne fark vardir? Cevap: En az 2 saat Soru: Yeni aldiginiz kopekle yeni evlendiginiz koca arasinda ne fark vardir? Cevap: Bir yil sonra kopek sizi gordugunde hala sevgi gosterisinde bulunur. Soru: Kadinlar neden kibar, nazik, hassas ruhlu erkek bulamaz? Cevap: Onlarin erkek arkadaslari vardir. Soru: Kocanizin öldügünü nasil anlarsiniz? Cevap: Uzaktan kumanda sizin elinizdedir. Soru: Erkek kredi kartinin calindigini neden polise haber vermez? Cevap: Hirsiz karisindan daha az harcar. Soru: Erkek neden karisinin elini tutar? Cevap: Biraktigi anda alisverise gidecegini bildigi icin -------------------------------------------------------------------------------------- > >>>* ingilizler 25 dakika sevişiyorlar.. ama hızlanan bir tempoyla işi > sert > >>>bir şekilde sonuçlandırıyorlar.. > >>> > >>>* fransızlar 2 saat sevişiyorlar.. bunun ilk 1 saat 15 dakikalık bölümü > >>>ön sevişme ve çeşitli aşk oyunlarından ibaret.. romantizme büyük önem > >>>veriliyor çiftler arasında.. > >>> > >>>* türkler'de süre ise 3 saat 5 dakika.. 3 saat dil döktükten sonra > hatun > >>>ikna olursa 5 dakikada allah ne verdiyse
> Şahıslar: > > T: Tamirci > F: Fax Satıcısı > S: Teknik Servis elemanı > > T: Aluu... xx büro makinaları mı? > F: Evet... Buyrun... Nasıl yardımcı olabilirim? > T: Geçenlerde sizden bi faks makinası almıştık... > F: Evet Efendim... Sorun neydi? > T: Bizim fakslar gitmiyor... > F: Nasıl yani? > T: Numarayı çeviriyoruz... Cız cuz... bi takım cırıltı oluyor... faturayı çekiyor makina, öbür taraftan çıkartıyor arkasından yazan bi kağıt veriyor.... > F: Tamam efendim bu doğal. İletim raporu bu... Tam olarak neler yazdığını okuyabilir misiniz lütfen? > T: Tarih ve saat yazıyor burda... bi de bizim nümero... sonra > tıransmit kompliit gibisinden bişey...Ama karşı tarafta sadece tarih felan > yazılı bi kaat çıkıyormuş... 5 kere denedik... müşteri sinirlendi kaadımı > bitiriyorsunuz diye... > F: Hemen servis elemanlarımızı yolluyorum efendim... Akşam üzeri gelip bakar arkadaşlar. > T: Sağol koç... geç kalmasınlar ama.. > F: Kalmazlar efendim... > > Servis elemanı sözkonusu tamirhaneye gider... oradan firmaya bir deneme faksı çeker... bir sorun yoktur... > > Ertesi gün... > > T: Aluuu!... xx büro makinaları mı? > F: Evet buyrun... > T: Kardeşim gelin alın bu faks makinasını paramı da geri verin! Bozuk bu makina! > F: Ama efendim!! > T: Aması maması yoh! Bozuk! Bi b.k göndermiyo... > F: Efendim dün gelen servis elemanımız makinada bi sorun olmadığını söylüyor... Hem deneme olarak gönderdiği faxta da sorun yok... Acaba karşı > tarafta sorun olmasın.. > T: Hayır kardeşim! Herkesin makinası mı bozuk? Bi sizinki mi > çalışıyo? Kime gönderdiysek alamadı faturayı.. Faturayı almadan para da ödemiyo .ezevekler... Gelin alın şunu yoksa ben getirip kafanızda kırıcam... > F: Lütfen sinirlenmeyin efendim... Bir kere daha deneyelim lütfen... Bakın > bizim şirketin faks numarası xxx xx xx... şimdi bu numaraya > gönderin... > T: Ne göndericem? > F: En son gönderdiğiniz faturayı mesela... > T: Peki... gönderiyorum... (fonda telefon çevirme efekti) > F: Evet çalıyor bizim faks... Evrağı yerleştirdiniz mi makinaya... T: Yerleştirdim tabi... (fonda handshaking efekti) > F: Tamam geliyor... > T: İnşallah... Yoksa ben gelicem oraya... > F: Kem küm (zira eleman fakstan üzerinde sadece caller ID ve tarih yazılı > bi kağıt çıkmaktadır) > T: Evet geliyor muymuş? > F: Bir dakika ayrılmayın efendim... Teknik destek elemanımızı > çağırıyorum... > T: Bozukmuş di mi? Ben dediydim... Yalan mı söylicez... > F: Bir dakika lütfen.. (beklemeye alır ve servis elemanını arar...) Dün arıza için gittiğin filanca var ya... telefonda... ve faksı harbiden bozuk > S: Olamaz deneme için şirkete fax çektim sorun yoktu... > F: Gel de gör boş kağıt çıktı... > S koşarak gelir F'den fax'ı alır... > S: Abi bi dakka... bu nedir? > F ile S dikkatlice bakarlar boş gibi görünen fax kağıdına... S telefonu F'den alır > S: Alo... merhaba... ben dün bakım için gelen falanca... > T: Kardeşim uzatmayın... gel al bi b.ka yaramaz makinayı... bi de servis mervis diye geçiniyosun, sen de bi halttan anlamıyosun... keriz mi > sandınız lan beni... > S: Bir dakika efendim... sakin olun lütfen burada sinirli bir takım konuşmalar geçer > S: (Israrla) Sakin olun lütfen... şimdi adım adım ne yaptığınızı anlatarak xxx nolu faksa tekrar gönderir misiniz > T: demin de denedik olmadı işte... bozmayın adamın asabını... > S: Lütfen... son bir deneme... yoksa hemen gelip alıyorum cihazı... T: La > havle... hadi bakalım.. numarayı çeviriyom... sıtart mıdır > nedir ona basmadan da zarfı koyuyom makinaya.. > S: Zarf mı? ne zarfı? > T: Fatura zarfı... > S: Zarfı nerden çıkardınız yahu? > T: E faturayı zarfa koyup yollardık... > S: Olur mu efendim?? zarfa konurmu? > T: Sizin arkadaş öyle dediydi.. > S: Hangi arkadaş? > T: Tanıtıma gelen arkadaş... aleti de o getirdiydi zaten... kazıkladı bizi > .bne... bozuk makinayı kakaladı bize.. > S: Nasıl??? > T: Postaya vericenize faxlarsınız faturayı dediydi.. > S: ehe!!??? (telefonu elinden düşürür ve ufak bi baygınlık geçirir - gülmekten)...