Tansaşta Eti Lifalif Yulaf ezmesi kalmamış napıcam :D

Arkadaşlar Eti Lifalif Yulaf ezmesi tadı çok güzel geliyor bana her sabah sütle yiyorum 1 ay oldu hep tansaştan alıyorduk kalmamış napıcam hem tadı güzel hem doyurucu hemde severek yiyordum :) Tansaşlar dışında nerde satılıyor olabilir.Bizim buradaki tansaş Buca ilçesinin en büyük tansaşı.Başka nerden alabilirim bilgisi olan ?

hergün yulafmı yiyorsun başka alternatifler var, tam buğday ekmeği , çavdar, tahıllı ekmek ve kepek ruşeymi vs

çiğ yulafı her gün tüketmek zararlı biraz tavada yağsız kavurun sonra sütle yiyin
mideye zararı var diye biliyorum.

hmm bilmiyordum.migrosda varmış ama migrosda bizim eve 1,5 saat uzaktı :) hergün yulaf ezmesi süt ile evet.ekmek tüketmiyorum.

bodyci adam tek yemeklerle beslenmemeli, günü gelir yulafla günü gelir makarna bulgur günü gelir tam tahıllı ekmeklerden tüketirsin bunların hepsi iyi enerji deposudur.. ekmek diyince aklınıza hemen gi yüksek olan beyaz ekmek gelmesin

çiğ yulafı her gün tüketmek zararlı biraz tavada yağsız kavurun sonra sütle yiyin
mideye zararı var diye biliyorum.
kaynağınız var mı? ben yıllardır iiğ yerim suyla karıştırıp bir sorun yaşamadım. ayrıca yulafı ısıtınca asıl sorun o zaman başlıyor yapısı bozuluyor o zaman zararlı olabilir.

Back
Yukarı