Tanışma şansınız olsa forumda kimlerle tanışmak isterdiniz

"Bodyforumtr Ayaz" la(epey bir kişi farketmiştir googledeki bu durumu yıllardır hit arama :D ) tanışmayı çok isterdim ve garip bir şekilde akrephanla da tanışıp yüzyüze sohbet etmek istiyorum :D

Son düzenleme:
Aeon Flux ile artık ciddi ciddi tanışmak istiyorum:) ve şunu sorardım o kadar açıklama yaptığım halde neden anlamamakta ısrar ettiğini ve yabancı kızları sevmemin kendisini niçin bu kadar rahatsız ettiğini sorardım

StormBlast
Lethe552
SweeneyTodd
Extravaganza
wrestler

hepsi de tüm postlarını ilgiyle takip ettiğim, bilgili ve olgun insanlar. :)

Teşekkür ederim, mahçup oldum. Ama dürüst olmak gerekirse ben de sizin yazılarınızı takip ediyorum. :) Ve listedeki diğer kişiler benim de listemde. Benzer şekilde düşündüğümüze sevindim.

pump forever. keşke buralarda olsa..
ayaz: yağsızlıkta idoll
flexor: onun sayesinde çok şey öğrendim.
schwarzlxx: idman yapmayı ince tüyoları ondan öğrendik.
bonatschi: temel konularda harika yorumlama gücü. zeki..
despo: tanıştık. iyimser, anlayışlı profesyonel..
danny boy: yeniliklere açık. araştırma geliştirme gücü yüksek.
MK 7: İDOLL!
Ercan gürgöze: TArtıştık ama severim. Bilim adamı :)
deathlifter. Doğaldan yana kolaya kaçmayan. Gerçek sporcu!
d.wolf. azimli hırslı bilgili
speedtouch. Ortak yönümüz çok fazla. Hayata ve spora bakış açısı. ikisinin dengesini tutturmamız vs.
dexter erhan. tanıştık. forumun melek adamı :)

Şu an da tanışmak istediğim tek isim Aeon_Flux :)

Çünkü bana karşı çok ön yargılı :(

Tanışırsak zaten sorun kalmayacaktır eminim ki :) gerçek hayat gibi olmadığı için sanal muhabbetler her zaman yanlış anlamalara yol açıyor :)

Elinde halatla kızları kaldıralım dövelim sözlerinden sonra bu dünyada tanışacağım son insan sen olurdun heralde

rockybalboa7 dedi:
Aeon Flux ile artık ciddi ciddi tanışmak istiyorum:) ve şunu sorardım o kadar açıklama yaptığım halde neden anlamamakta ısrar ettiğini ve yabancı kızları sevmemin kendisini niçin bu kadar rahatsız ettiğini sorardım

Bence sen türk kızlarıyla ilgili psikolojik travma yaşamışsın . Beni rahatsız eden bizi kötülemen yoksa istediğini beğen yani banane.

pump forever. keşke buralarda olsa..
ayaz: yağsızlıkta idoll
flexor: onun sayesinde çok şey öğrendim.
schwarzlxx: idman yapmayı ince tüyoları ondan öğrendik.
bonatschi: temel konularda harika yorumlama gücü. zeki..
despo: tanıştık. iyimser, anlayışlı profesyonel..
danny boy: yeniliklere açık. araştırma geliştirme gücü yüksek.
MK 7: İDOLL!
Ercan gürgöze: TArtıştık ama severim. Bilim adamı :)
deathlifter. Doğaldan yana kolaya kaçmayan. Gerçek sporcu!
d.wolf. azimli hırslı bilgili
speedtouch. Ortak yönümüz çok fazla. Hayata ve spora bakış açısı. ikisinin dengesini tutturmamız vs.
dexter erhan. tanıştık. forumun melek adamı :)

forumun ağır toplarını unuttuk evet jimraynor bu listeye bende katılıyorum

Top kelimesi biraz komik oldu sanki :P Yan omuz kaslarından bahsediyorsan haklısın :) Çoğunun top gibidir :) kızlardan ise dishiweletle bizzat tanıştık kendisi çok iyi bir sporcu. vücudunda çok iyi gelişme katetmiş birisi. Ama ben her zaman sporla birlikte sosyalliğe de önemseyen bir insanım. Bazı ara dönemlerde çok iyi gelişim katedersiniz ama asosyalleşirsiniz. Bu dönemi anlıyorum. Ama hayat bu şekilde devam etmez. Hayatı spor olanları anlamıyorum sadece..

Bu sporun en kötü yanı tutku haline gelmesi. Bu yüzden sürekli daha iyisi için birçok şey deniyor insanlar. Bende zaman zaman spor beslenme iş ve dinlenme bu dört kenardan hiç sapmıyorum. dinlenme zamanlarımda geriye dönüp baktığımda bazı şeyleri kaçırdığımı farkediyorum ve üzülüyorum.

Çenem düştü..

Back
Yukarı