Tam tamına 2 kilo almışım çok mu ?

Selam dostlarım. Fitnessa başlayalı 1 ay oluyor. Ama ilk 3 hafta beslenemedim ve 1 kilo alabildim. Son 1 hafta beslenmemi uygun yaptim. Ihtiyacim 200 kalori 300 kalori ustune ciktim ve 2 kilo daha almisim. Toplam 3 kilo aldim. Bel inceliğim aynı bu arada. Karin kaslarim hala belli oluyor.

Aldığın kilonun içeriği önemli. Su mu topladın, kas mı yaptın gerçi kas yapınca otomatik su kütlesi de artıyor ama neyse konu o değil. Ayrıntılı ölçüm yapan bir tartıda tartılmanı tavsiye ederim. Sonuç olarak yağ kütlesi/yüzdesi, yağsız kütle ve su kütlesini veren bir tartı ile vücut gelişimini çok daha gerçekçi bir şekilde takip edebilirsin.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldığın kilonun içeriği önemli. Su mu topladın, kas mı yaptın gerçi kas yapınca otomatik su kütlesi de artıyor ama neyse konu o değil. Ayrıntılı ölçüm yapan bir tartıda tartılmanı tavsiye ederim. Sonuç olarak yağ kütlesi/yüzdesi, yağsız kütle ve su kütlesini veren bir tartı ile vücut gelişimini çok daha gerçekçi bir şekilde takip edebilirsin.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum yag oranimi tartida degil de bel ve boyun kalinligimla olctugumde sonuc ayni cikiyor. Yani belimde kalınlaşma yok. Omuzlarimda genisleme kollarimda 1.5 santimetre büyüme var. Ücgen vucut dedigimiz vücuda dogru gidiyorum desem yeridir. Kas yaptığım çok aşikar belli ama yine de bu kadar çok yani 3 kilo fazla degil mi diye düşünüyorum. Gerci forumda 1 ayda 8 kilo alanlar 10 kilo alanlar var. Boyum 187 kilom şu anlık 73. Günlük 200 300 kalori fazlaligi aliyorum. Ayda 1 kilo yapar. Ama nedense ben 3 kilo aldım. Kasın su tutmasi yuzundendir diye dusunmekteyim. Sonucta fitnessa yeni başladım ve vucudum hali hazırda su içsem bile kas olcak durumda. Cunku spor geçmişim yok

Back
Yukarı