kardesim o kadar karbonhidratla hayatta kalmayi mi calisiyorsun ? Ben gunde 1 kilo ekmek yiyorum nerden baksan 48 dilim yapiyor bunu vucuduna yapma cok az tuketiyorsun..Günde 4 dilim tam tahıllı ekmek yiyorum.2 dilim sabah,1 öğlen ve 1'de antrenman sonrası.Bunun zararı olur mu yoksa ekmeği azaltmalı mıyım ?
kardesim o kadar karbonhidratla hayatta kalmayi mi calisiyorsun ? Ben gunde 1 kilo ekmek yiyorum nerden baksan 48 dilim yapiyor bunu vucuduna yapma cok az tuketiyorsun..
hmm tamam ozaman yok bi zariri dokunmaz sana...Hayır onun dışında günde 3 tabak pilav yiyorum zaten.Sabah kahvaltısı dışında ekmek yememin zararı olur mu anlamında sormuştum.
Hayatta kalamaya mı çalışıyosun dskflşdskardesim o kadar karbonhidratla hayatta kalmayi mi calisiyorsun ? Ben gunde 1 kilo ekmek yiyorum nerden baksan 48 dilim yapiyor bunu vucuduna yapma cok az tuketiyorsun..
neden ?Hayatta kalamaya mı çalışıyosun dskflşds![]()