Muay Thai
Üye
Iki tane sorum olacak. Hardline Amino 2000 tabletleri cok buyuk yutarken zorluk cekiyorum. Bunlari ezerek toz haline donusturup icebilir miyim? Yani anternmandan yarim saat once hem progainer hem amino 2000 aliyorum, amino'yuda toza cevirip progainer ile yaptigim sute ekleyebilir miyim? Bu konuda iki ayri kisi iki ayri sey soyledi. Birisi hayir ezemezsin hap olmasinin sebebi midede yavas yavas sindirilmesinin/salgilanmasinin gerekmesidir dedi. Ikinci kisi ise evet ezip sute karistirabilirsin dedi. Sizce hangisi dogru?
Ikinci sormak istedigim ise. Creatin aldim, bu tabletlerin uzerinde gunde 3 defa yemekle beraber diyor. Diger supplementlarda ise antrenmandan yarim saat once ve hemen sonra diyor. Creatin'in alinisi digerlerinden farkli mi boyle? Birde creatin'ide sadece antrenman gunleri mi alacagim yoksa hergun mu alacagim?
Ikinci sormak istedigim ise. Creatin aldim, bu tabletlerin uzerinde gunde 3 defa yemekle beraber diyor. Diger supplementlarda ise antrenmandan yarim saat once ve hemen sonra diyor. Creatin'in alinisi digerlerinden farkli mi boyle? Birde creatin'ide sadece antrenman gunleri mi alacagim yoksa hergun mu alacagim?