taş gibi

Merhaba yasım 16
Boy:1,70
Kilo:60

2 haftadır karın cçalışıyorum.Proteinli besleniyorum.Karnım sıkınca sertleşti ama belirgin değil yağ oranım düsuk
####Sizce yetersiz daha mı çalişim?????
####Yoksa dahamı fazla çalisim ve dahamı zorliyim kendimi????????
Biliyorum 2 haftada olmaz ama yinde merak etiim.....))))

Karın kaslarının da hacim kazanmasi gerekir belli olmasi için yani sadece mekik cekmek yetmez ağırlık ile de çalışmalisin karnını

Diyetmi?????Yağ oranım düsuk ve kolumu kaldırdıgımda kaburgalarım gözüküyor o kadar..
Ben eğer diyet verirsem kastan veririm bunuda biliyorum...
Sencede diyetmi yapim ???

bu yazdiklarinin hic biri,iyi bir diyete ihtiyacin var,bunun yaninda abartisiz karin antremanlarina.
diyetten kasıt doğru beslenme olarak düşün. basit karbonhidrat ve şekeri kes sağlıklı yağları tercih et, diyet illaki ölümüne açlık değildir.
ayrıca 2 haftadır karın çalışıyormuşsunuz, 2 haftadan kastınız bölgesel yağ yakımı çabası gibi geldi ki bu boşa kürektir. vücut nerden kilo alıyosa bölge olarak önce o kısımlardan gider siz istediniz o bölgeyi çalıştınız diye ayrıcalık tanımaz.

diyetten kasıt doğru beslenme olarak düşün. basit karbonhidrat ve şekeri kes sağlıklı yağları tercih et, diyet illaki ölümüne açlık değildir.
ayrıca 2 haftadır karın çalışıyormuşsunuz, 2 haftadan kastınız bölgesel yağ yakımı çabası gibi geldi ki bu boşa kürektir. vücut nerden kilo alıyosa bölge olarak önce o kısımlardan gider siz istediniz o bölgeyi çalıştınız diye ayrıcalık tanımaz.
Yok 2 haftadır çalışıyorum sertleşmede oldu proteinlide beslendim.yağ oranımda fazla değil.zayıfım

2 hafta çalışma yetmez yağ oranın azsa devam et çalışmaya farklı çeşitlerde çalış kasları şaşırt protein ağırlıklı beslen

170 boy 60kg illaki zayıfsınızdır sağlıklı ve doğru beslenerek düzenli sporla kas oranınızı arttırmalısınız hacimlendikçe taş gibi olan karın kaslarınız belirginleşicektir

Back
Yukarı