arkadaşlar atlet , t-shirt e baskı yapmak için body building resimleri arıyorum , çizim şeklinde olanlardan , bana yardımcı olursanız sevinirim.
çok teşekkürler , bunu kaydettim , ama bundan biraz daha büyükler olursa daha çok makbule geçer , t-shirt te pek görülmez çünkü ...
Jrarnie o büyüklükte logo arayacağına acdsee gibi bir programla büyütsene logoyu Bundan biraz büyük fotolarla t-shirtin bütün ön tarafı doluyor. Teknoloji işte
Dedigim resmi bulamadim... "Devil" resmiydi bulunca yollarim.. bunlarda güzel bence... Ve Shut up and SQUAT!!
doğru diyorsun ama kalitesi bozulmazmı büyütünce ? Despo çok teşekkür ederim ben büyüğüm esprisi çok güzel , sanırım onu basacağım bu arada devamını bekliyorum , unutma sakın
Normal programlarda zoom'u seçip %500 zoom yaparsan bozulur tabi Profesyonel programlar kullanırsan frame bazında çevirir kalitede bir azalma olmaz(mesela Acdsee Power Pack 7.0)
Yinede bozulma olur. pixel pixel'dir, interpolasyon ile resim büyütme ustası ulead photo impact programıdır adcsee'den daha iyi sonuç alırsınız. İsterseniz t-shirt baskısı için resim tasarlayabilirim. Bana bol bol resim yollamalısınız.
Valla ben anlamam o kadarından öyle diyorsan öyledir T-Shirt'e baskı yapacağı için Acdsee bile yeter Picasso tablosu değil sonuçta logo yani.
Arkadaşlar hala daha baskı yapamadım :cry: lütfen yardım edin bana , gym salonlarının logosu da olur :cry: :cry:
OFFF harika resimler dostum çok teşekkürler , peki bunları nasıl büyüteceğim ben baskı yapabilmek için ?
baskı kağıtları var a 4 gibi , onlara basıyorsun resmi , sonra ise t shirt veya neye yapmak istersen ütü ile yapıştırıyorsun sanırım