T-Shirt Giymek Bile Problem Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Clean

Üye
Merhaba arkadaşlar bel bölgemde göğüs bölgemde yağlanma var bu yağlanmaları bugün itibari ile Abs Workout how to get six pack abs - YouTube videoda ki hareketlerle ve üstüne nizami 2x10 şınav ekleyerek yapmayı düşünüyorum başlıkta da belirttiğim gibi gına geldi artık beslenmemde de min şeker yağ tuz tüketmeye çalışacağım bu program yeterli olur mu yardımcı olursanız sevinirim

Kardeşim benimde öyle sorunum vardı bundan 7 ay önce atlet giymeden dışarıya çıkmıyordum cidden cok büyük bir sorun kompleks halinde şuan öyle bi sorunum kalmadı ALLAH'a şükür diyetle kardiyola herşey haloluyor.Sende dene ve farkı gör kendine özgüvenin gelicek kardeşim hayatında başarılar dilerim al sana bir örnek olur az çok bel 110'dan 96 oldu gögüste 110'dan 100 oldu benim fotografımdır.
Resim:http://s1309.hizliresim.com/1f/9/shr9g.jpg

teşekkür ederim değerli yorumlarınız için Sporcu35 gelişimin çok hoşuma gitti günlüğün falan varsa takip etmek isterim tekrar teşekkürler

Teşekkür ederim motive ol diye fotografımı attım günlüğüm yok sende başarabilirsin inan bana neyin eksik cardio + diyetle herşey yoluna giricek inan bana

Bu yağlanmaları şınav mekik çekerek düzeltemezsin diyet ve koşu yaparak eritirsin.Tabiki şınav mekik çekerek kas kütlesi kazanabilirsin ama yağlardan kurtulamazsın.Yani diyet veya kardiyo şart.

Back
Yukarı