t-shirt üzerine baskı için iddialı sözler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buaralar salonda üzerinde "i'm not here to talk " yazan bir t-shirt giymek isterdim..

bence t-shirt ün üzerine yazılan uzun ve büyük yazılar pek göze hoş gelmeyebilir..kısa ve anlamlı olması daha hoş durur..

Madem konu up oldu bende yazayım..

This is a GYM..Not a bar!!

Lifting at the same gym I do, doesn't make you bigger or stronger..

Son düzenleme:
yukardaki ilk mesajımı okudum da "Cast a BIG shadow" harbiden kalite sözmüş :)

yine yukarda var..

shut up and train

I'm not here to talk iki oldschool tabir edilen hardcore sözlerden..tam vg.nin ruhuna uygun..

vakit bulabilsem siyah 2 kesik kollu t-shirte shut up train yazdıracam..salonda zırt bırt "bu kaç kilo" ne iş yapıyıon" kaç yıldır yapıyon" neden sert müzik dinliyon" tarzı salak saçma sorularla muhatap oluyorum..

bu resimleri bozulmadan büyütebilecek bir yöntem var mı bildiğiniz? PS CS2 de denedim biraz büyütünce flulaşıyor..

Aramızda vektör tabanlı çizimle arası iyi olan arkadaşlar var ise kolay bir şekilde bunları büyültebilirler diye biliyorum. Birde geçtigimiz sene bir arkadaşım küçük bir resmi gayet güzel büyütmüştü. Yaptıgı işlem resmi autocad'e aktarıp orada işlemek oldu.

Photoshop yada benzeri programlar dedigin gibi resimler büyültüğünde bulanıklaşmaya neden oluyor @Diez

Kanye west amazing

Its amazin im the reason. kanye westin bu parcasinin sozleri beni acaip gaza getirior.

Aramızda vektör tabanlı çizimle arası iyi olan arkadaşlar var ise kolay bir şekilde bunları büyültebilirler diye biliyorum. Birde geçtigimiz sene bir arkadaşım küçük bir resmi gayet güzel büyütmüştü. Yaptıgı işlem resmi autocad'e aktarıp orada işlemek oldu.

Photoshop yada benzeri programlar dedigin gibi resimler büyültüğünde bulanıklaşmaya neden oluyor @Diez

eğer hala istiyorsanız çizebilirim sonra apartmana bile basılır:)

yüksek dpi da çizilebilir dediğiniz gibi ama hazır resmi büyütmek için geçenlerde bir program buldum..çok az blur veriyor ama fena olmuyor..akşam koyarım linkini..zaten freeware.di..

t-shirte baskı yaptırınca görselin jpeg olması yeterli baskıcılar için ama ellerindeki şablonlardan olmayınca pekte sağlıklı olmuyor hemde daha pahali oluyor elde yıkamak gerekiyor belki değişik bir makina ile daha kalite basanlar vardır ben kocaelindeyim benim çocuğa bastırttım bi tane hiç memnun kalmadım.Farklı alternatifleri öğrenmek isterim.

Neden tişörtlerin üzerindeki yazılar yabancı olmak zorunda ? :)

Cast a BIG Shadow

hangi anlamda kullanıyorsunuz siz, benimde hoşuma gitti ama farklı yorumlayanlar var cast dan dolayı

aslında resmi bulup yayınlamalıydım..resimle beraber çok daha anlamlı..resimde victor martinez vardı..bulursam yayınlarım..

"gölgen büyük olsun" a denk gelen bir söz..ya da "büyük gölge düşür"..

iddiali değil ama sticker yazısı gibi birşey bu yazacağım tişört üstünde de çok hoş durur diye düşünüyorum;

Be kind to animals, hug a bodybuilder :)

iddiali değil ama sticker yazısı gibi birşey bu yazacağım tişört üstünde de çok hoş durur diye düşünüyorum;

Be kind to animals, hug a bodybuilder :)

haha çok iyiymiş bu da..:)

"friends dont let friends lift light" diye bir gırgır söz daha var..
arkadaş arkadaşının hafif kaldırmasına izin vermez tam çevirisi..

Back
Yukarı