bendede dediğine benzer bir durum oldu , ama p90 programı daha hafifmiş başlamak istiyorsan genede onun ile başla.p90x i denedim 10 dakka sonra kapattım çünkü 10 dakka sonra 30 şınav çekmeni istiyor. ben 178 boy ve 84 kilomla bunu yapamıyorum. insanity workout denemek istiyorum. Deneyen varmi acaba yardımcı olurmusunuz.
10 dakika sonra 30 şınav çekmeni istemiyor çekebildiğin kadar çek diyor 10max yapıyorsan 10 yap diyor ama her seferinde 1-3-5 neyse en fazlasını yap. zaten o sayılara düzenli devam eden birisi 1-2 ay içinde ulaşır.p90x i denedim 10 dakka sonra kapattım çünkü 10 dakka sonra 30 şınav çekmeni istiyor. ben 178 boy ve 84 kilomla bunu yapamıyorum. insanity workout denemek istiyorum. Deneyen varmi acaba yardımcı olurmusunuz.
Hergün belli videoları uyguluyorsun onun mdf uzantılı 90 günlük her hafta yapıcağın sıralama vardı internette yani ben indirmiştim öyle uygulamaya başlamıştım.selamlar , benim kafama takılan tek soru şu : ben p90x ve p90x2 setlerini bilgisayarıma indirdim ingilizcemde var yani denilen her kelimeyi anlıyorum fakat her video yaklaşık 1 saat ve set içinde 15 video var..bunları bi günde yapmayı düşünmek bile çok saçma ve dolayısıyla bu videolardan hangilerini hangi günler yapacağım hani bunun bi programlaması var mıdır ? yarın başlayacağım ve forum sistemiyle ilgili hiç bir bilgim yok yani bu başlığa yazılan şeyleri ben sonradan nasıl göreceğim gibi..özel mesajdan ilgilenebilecek birisi varsa çok çok mutlu olurum)) kolay gelsin
Çarşamba :xHergün belli videoları uyguluyorsun onun mdf uzantılı 90 günlük her hafta yapıcağın sıralama vardı internette yani ben indirmiştim öyle uygulamaya başlamıştım.
Yani şöyleydi :
Pazartesi : Chest abs
Salı : Plyo x