türklerin ronnie colemanı

mehmet0 1

Yeni Üye
adı mahmut çok fazla yarışmaya girmemişdir

Eklentiler

• DSC03314.JPG
    DSC03314.JPG
    56,3 KB · Görüntüleme: 3.650
  • DSC03315.JPG
    DSC03315.JPG
    40,2 KB · Görüntüleme: 6.371
  • DSC03316.JPG
    DSC03316.JPG
    59,3 KB · Görüntüleme: 3.172
  • DSC03317.JPG
    DSC03317.JPG
    46,3 KB · Görüntüleme: 4.212
  • Like
Reactions: Azi
Mamut Mahmut'un resimlerini daha öncede gördüm, gerçekten mükemmel bir fizik, yani bu iş için yaratılmış çok özel bir yetenek.
Bicepleri mükemmel, belinin inceliği, göğüs yapısı, tricepleri, karın kasları, bacaklarındaki ayrım, herşey mükemmel.
Kendisi bu fizikle eminim IFBB Amatör Dünya Şampiyonu olabilir, böyle bir yeteneğin acilen çok iyi bir sponsorla IFBB'de Pro olması lazım, böyle bir adamın amatör yarışmalarla zaman kaybetmesi çok çok yazık olur.
En sağdaki resim nedir, en soldaki resimdeki biceplerdeki ayrım, iki başın görünür olması başka bir özelliği, kendisine bol şans diliyorum, bu fizikle keşke şansa ihtiyacı olmasa, ama ülkemizde fizik yetmiyor, şartlar çok kötü, kendisininde maddi sıkıntıları olduğunu okumuştum, böyle bir insanın maddiyat düşünmeden beslenmesi, idman yapması ve bize şampiyonluklar yaşatması lazım...

Karasan'a sonuna kadar katılıyorum. Mahmut Doğan gerçekten mamut lakabını sonuna kadar hakediyor. İnanılmaz kütleli ve kaliteli bir kas yapısı olan bir sporcu. Türkiye böyle bir yeteneğe önem vermezse gerçekten çok yazık olur. Bildiğim kadarıyla yaşıda öyle fazla değilmiş. Eğer iyi bir sponsor bulursa ve bu şekilde devam ederse Mahmut'u Olimpiada da göreriz inşallah :D

Ya inalilmaz neden biz simdiye kadar adi duymadik?
Biraz daha biligi vermisiniz? Kilo? Yas?
Benim gözüme Gögüs uclari carpti bi tuaf?
Yoksa Vücüt bir nummara:D

Mahmut arkadaşımızı gerçekten tebrik ediyorum. Mükemmel ötesi bir vücut. Vücut yapısı olarak Tuluğ Topayı andırıyor gibi geldi bana. Külte ve definisyon mükemmel. Hele bicepslere bayıldım doğrusu. Bilgi alırsak çok daha iyi olacak. Boy kilo yaş ölçüler vs....

Mahmut arkadaşımızı gerçekten tebrik ediyorum. Mükemmel ötesi bir vücut. Vücut yapısı olarak Tuluğ Topayı andırıyor gibi geldi bana. Külte ve definisyon mükemmel. Hele bicepslere bayıldım doğrusu. Bilgi alırsak çok daha iyi olacak. Boy kilo yaş ölçüler vs....

Donatella, Tuluğ Topa'da böyle dar kalça ve gene dar bel olsa acaba daha ne isterdi?
Tuluğ Topa süper ağır siklette idoldü ancak kalçası dar değildi, bir bütün olarak geniş bir adamdı ve asla definisyonuyla tanınmadı.
Bence vücut yapıları farklı ve Mahmut'un avantajı var.
Tabii Tuluğ Topa'nın muazzam kütlesine saygımız sonsuz, ama Mahmut'ta daha fazla potansiyel olduğuna eminim.
Boy ve kiloyu bilmiyorum ama sanırım 1.75 civarnda, bu resimlerde eğer boyu 1.75 ise 95-96 kilodur bence ama sadece tahmin benimkisi, araştıracağım.

Mahmut ile birlikte aynı podyumu paylaşan bir arkadaşının yazısını okumustum.ilk defa benden daha hafif siklette fakat benden daha fazla ölçüye sahip biri ile karşılaştmıştım diye anlatıyordu.vucudu gorenler dırek growth varmı diye yorumlamışlardı.malesef maddi imkanlarının olmadığını ve kullanamadıgını belirtmişti bizzat kendi ağzından.

mahmut abi izmit'te bir spor salonunda çalışıyor bildiğim kadarıyla.onunla bir müddet aynı salonda çalışmıştım.o zamanlar bulk halindeydi.şu resimleri gördüm inanamadım.boyu 173 ten kısa hatırladığım kadarıyla.ama onun antremanları gerçekten çok acımasız,çok sert geçiyor.hll olsun vallahi,süper definasyon yakalamış...

Arkadaşlar türkiyedeki spor içler acısı , bu adam Türkiyeyi dünya şampiyonu yapsa eline hiç bişey geçmiyor ve cepten 15-20 milyar para harcıyor , yol parasını otel masrafını bile kendisi veriyor cebinden , bu nedenlerden dolayı bizim bi sporcumuzun zengin olmazsa yarışmalara gitme şansı yok :(

İzmitte Habeş spor salonu deyince akla gelen ilk isimdir Mahmut. Uzun yıllar orada çalışmıştı. 99-2000 yıllarında salonda 200 kg civarı ile bench press yaparken 4 kişinin ona nasıl yardım ettiğini, insanların etrafında toplanıp çalışmasını izlediğini hatırlıyorum :) Bir dönem profesyonel bodyguardlık ta yapmıştır. Boyu 1.70 civarında, en fazla 1.72 olabilir. Gh kullanıp kullanmadığını bilemiyorum ama doğal olarak diğer anabolizanları kullandığını kendi de inkar etmeyecektir, zaten inkar edilecek bir durum yok görüldüğü üzere :)

bu senede izmitte çalışıyordu.zaten salondaki tüm gözler onda,mükemmel bi motivasyon sağlıyor çalışırken.ama bu kadar define bir vucut beklemiyordum.en son bulk döneminde görmüştüm,çok iyi hacim yakalamıştı.şimdi fotoları görünce bu mahmut abi mi diye tereddütte kaldım:D

türkiyede bady buıldıng sporuna fazla ilgi yokda bir futbola varilen ilgi 1/4 bu spora verilse türkiyeden ne şampiyonlar çıkardı ama işte..

federosyon böyle ii sporculara destek olması lazım
Federasyonumuz 2008 e kadar ceza aldı dopingler yuzunden..Bu arkadaşa da yardım edebileceğini bilmiyorum ama Serdar Aktolga doping yuzunden federasyondan atıldı..

Federasyonumuz 2008 e kadar ceza aldı dopingler yuzunden..Bu arkadaşa da yardım edebileceğini bilmiyorum ama Serdar Aktolga doping yuzunden federasyondan atıldı..
Federasyon Serdar aktolgayı dopng yaptığı için milli takımdan attı yani GH konuda yardım edemez herhalde ama yarışma masraflarını karşılamalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı