Arkadaşlar merhaba.Uzun seneler yurtdışında kaldım.3 senedir bu sporu yapıyorum.Türkiyeye gitiğimde doktora da gidiyorum kontrol amaçlı.Doktorlara vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum dediğim zaman bana öcü gibi bakıyorlar.Sanki illegal birşey yapıyormuşum gibi bakıyorlar.EN ufak bir ağrıda, sporu bırak diyorlar.Birkaçkere farklı diyetisyenlere gittim.Sadece amacım yag oranımı ölçtürmekti.Yag oranım 18di.Bana bir diyet verdi yag oranını düşürmek için.Kibrit kutusu kadar peynir,birkaç zeytin, v.b şeyler verdi.Whey protein alıyorum antremandan sonra dedim.Kimyasal hiçbirşey alma dedi.O sıdara masasında Ice-Tea vardı.Ama onu bozmak istemedim orda.
Başka bir diyetisyene de gittim yag oranı için tekrar.Nasıl besleniyorsun dedi bende anlattım gunde 6 öğün, makro hesap şukadar karbonhidrat şukadar protein şukadar kalori fazlası bildiğiniz şeyler.Gene whey protein deyince küfür etmişim gibi uzak dur ondan dedi.Annemn yanında dedi.Gel birde anneme anlat durumu şimdi.
Dorian Yates'in bir sözü var.Antreman yapmayan kişilerden tavsiye almayın.Doktorlar veya tvdeki pilates eğitmenleriyle diyetisyenler..
Başka bir diyetisyene de gittim yag oranı için tekrar.Nasıl besleniyorsun dedi bende anlattım gunde 6 öğün, makro hesap şukadar karbonhidrat şukadar protein şukadar kalori fazlası bildiğiniz şeyler.Gene whey protein deyince küfür etmişim gibi uzak dur ondan dedi.Annemn yanında dedi.Gel birde anneme anlat durumu şimdi.
Dorian Yates'in bir sözü var.Antreman yapmayan kişilerden tavsiye almayın.Doktorlar veya tvdeki pilates eğitmenleriyle diyetisyenler..