hocam yurtdışından nereden alabilirim banada hardcore pro lazımarkadaşlar bende şuan usa versiyon musletech hydroxycut elite versiyon var içindeki kafein oranı 270 mg ve içinde yohimbe var orjinal olan ürün bu kendi sitesinden ve bb.com dan da bakabilirsiniz türkiyede satılan ürün içeriği değiştirilmiş ürün türkiyeye yohimbe maddesi girişi yasak olduğunda ürünün içeriğini değiştirmişler türkiyede satılanın içine l carnitine takviyesi yapılmış kısacası türkiyedeki versiyonları kullananlar için üzüldüm mutlaka etsini görmüşlerdir ama sonuçta verdiğin paranın hakkını almak var neyse uzatmıyım ben yurtdışından alışverişe devam içeriği değiştirilmiş çakal çukal takımına para kaptırmaya gerek yok ebay forever![]()
peki hocam yurt dışından ilaç getirirken gümrüğe takılırmı kaç günde geliyor birde yasalmı getirmek.ebay yada netrition daha başka sitelerde forumda mevcut![]()
peki hocam yurt dışından ilaç getirirken gümrüğe takılırmı kaç günde geliyor birde yasalmı getirmek.
hatırladığım kadarıyla bir filmde adam uçağa koyunlarının ilacını sokamamıştı![]()
valla yurtdışından getirenlerde var.doktorda buna reçete yazmycgndan alamıycaksın yurt dışından supplement getırmeyı unutun artık bırakın şunun peşini yok öle bısey![]()
gümrüğe takıldımı fiatı ne ?kim demiş gelmiyor diyealın size bir ispatı daha belki daha kimse kullanmamıştır hemde masama kadar geldi arnold series iron cuts supplement sitelerinde çok övülüyor belkide ilk deneyen ben olucam sanırım
![]()
Hayırlı günlerde kullanevet gümrüğe takıldı reçetemde yazılı olduğu için reçete min faksını gönderdim ve ürün masama kadar gelmiş oldukargo dahil 31 usd 66 tl ye denk gelir
![]()