Ben forumlarda insanlarla olur olmaz sebeplerle, gereksiz muhabbetlerle tartışma gereği duyan bir insan profili çizmem. Sözüm nettir ve tepkim kendini sporsever sanan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş v.b hertürlü takımın taraftarı olduğunu zannedipte insanların malına, canına varana kadar hertürlü terbiyesizliği edip üstüne pişkin pişkin espri yaptığını zannedenleredir. Yazıyı başka yerlere çekipte, üstünden kendi taraflarının reklamını yapıp ''benim şakşakçım'' daha çok zihniyeti ile devam ettirmekte kişilerin kişisel tercihleri olacaktır, benim yazımda hiçbir taraf hedef gösterilmemiştir. ( 6S, 8JK gibi ve benzeri ) Sözüm size değil fakat yazdıklarımın daha açık şablonu olaraktan ve sorulara cevaben yazılmıştır.
Evet o insanlara mahluk desen iyi olur ki kendi takımlarından tatmin duygusunu hazzını yeteri kadar yaşayamayıpta millete saldırıyorlar ise öyledirler. Bende futbol oynadım ve sporun içinde oldum. Çalıştığım, okuduğum ortamda da insanlar kendi arasında şakalaşır ama bu belli bir sınır dahilinde olmaya ''mecburdur.'' Kimsenin gelip burada çoluk çocuk muhabbeti ve kirli ağzı ile koskoca kulüplerin ismini lekelercesine gereksiz sözler sarfetmemelidir.