Türkiye Kupası ve Trabzonspor

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve salih61 tarafından 5 Mayıs 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 9 üye.
  1. salih61

salih61 Üye

Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Öğrenci
    Urfa'da oynanan 90 dakikalık çekişmenin ardından Trabzonspor Türkiye kupasını aldı.Bir Trabzonlu olarak son dakikasına kadar hakkıyla mücadele edip kupayı hakkıyla aldığımızı düşünüyorum.

Tüm Trabzonspor taraftarlarını kutlar takımımızın başarısının devam etmesini dilerim...

SSUO bunu beğendi.
  2. devilish

devilish Üye

Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    0
    ehuhe f7 taraftarı bir uyku hapıyla dalsın kupa rüyalarına ama diyorum bütün hata bilicanın tünel kazıp karşı kaleye ulaşmalıydı : D

3. umur35

umur35 Yeni Üye

Beğenileri:
    1.031
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İzmir
    28. senemizi kutlarım bende bir Fenerli olarak.. :mad:

4. Freedommm

Freedommm Üye

Beğenileri:
    172
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    Hell
    arkadaşlar bence forum olarak toplanalıp para toplayalım fenere bir türkiye kupası yaptıralım ne dersiniz dile kolay 28 yıl:p

5. darknesssword

darknesssword Üye

Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Fener kalan maçlarda da böyle oynarsa lıg kupasıda zor..

6. speedtouch

speedtouch Üye

Beğenileri:
    1.539
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Angara
    bugün bu maç oynanaırken ben o sırada antremandaydım ve radyodan dinliyordum maçı, açıkçası trabzonsporun ezici atakları ben de çılgın bir pump etkisi yarattı :)

7. SSUO

SSUO Forumla Aşina

Beğenileri:
    170
    Ödül Puanları:
    53
    Fenerbahçe taraftarı; en önemlisi bir insan olarak Trabzonspor taraftarlarını tebrik ederim. Kendini futbolsever sanan Fenerbahçe'nin başarısızlığı ile gurur duymakla yetinen iki ayaklı mahlukları da kınarım, saygılarımı sunarım. (Üslubum değildir, hakeden ve hakedeceklere mahsuben)

Fenerbahçe yürüdü, Trabzonspor savaştı; sonuna kadar haketti. Aksi bir sonuç çıksaydı bile kupanın asıl sahibi Trabzonspor olacaktı.

8. darknesssword

darknesssword Üye

Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Beşiktaş Liverpool dan 8 yediginde paylaşım sitelerindeki fenerbahçe taraftarının yayınladıgı video ları unutmayalım.demek ki iki ayaklı mahluk çokmuş...desem iyi mi olur?
    Gs Bjk taraftarına hakaret edemezssiniz futbol bir spordur ve siz -ne olursa olsun- sporu seven kişilere mahluk diyemezsiniz..

SSUO bunu beğendi.
  9. SSUO

SSUO Forumla Aşina

Beğenileri:
    170
    Ödül Puanları:
    53
    Ben forumlarda insanlarla olur olmaz sebeplerle, gereksiz muhabbetlerle tartışma gereği duyan bir insan profili çizmem. Sözüm nettir ve tepkim kendini sporsever sanan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş v.b hertürlü takımın taraftarı olduğunu zannedipte insanların malına, canına varana kadar hertürlü terbiyesizliği edip üstüne pişkin pişkin espri yaptığını zannedenleredir. Yazıyı başka yerlere çekipte, üstünden kendi taraflarının reklamını yapıp ''benim şakşakçım'' daha çok zihniyeti ile devam ettirmekte kişilerin kişisel tercihleri olacaktır, benim yazımda hiçbir taraf hedef gösterilmemiştir. ( 6S, 8JK gibi ve benzeri ) Sözüm size değil fakat yazdıklarımın daha açık şablonu olaraktan ve sorulara cevaben yazılmıştır.

Evet o insanlara mahluk desen iyi olur ki kendi takımlarından tatmin duygusunu hazzını yeteri kadar yaşayamayıpta millete saldırıyorlar ise öyledirler. Bende futbol oynadım ve sporun içinde oldum. Çalıştığım, okuduğum ortamda da insanlar kendi arasında şakalaşır ama bu belli bir sınır dahilinde olmaya ''mecburdur.'' Kimsenin gelip burada çoluk çocuk muhabbeti ve kirli ağzı ile koskoca kulüplerin ismini lekelercesine gereksiz sözler sarfetmemelidir.

10. darknesssword

darknesssword Üye

Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Yazdıgım yazıdan eger bır anlam çıkarmiş olsaydınız hala böyle konuşmazdınız benim ne besıktas ne galatasaray ne trabzon ne bursa..emin olunki reklamlarını bır tartısma ortamı acip orda yapma gibi bir amacım olmadı.oyle bır kişilige sahıp degilım,emın olun.neyse konuyu saptırmayalım...

11. SSUO

SSUO Forumla Aşina

Beğenileri:
    170
    Ödül Puanları:
    53
    Siz benim yazmış olduğum yazıdan bu anlamı çıkardığımı düşünüpte bu yorumu yapıp, benim sizi anlamamış olduğum kanısına vardıysanız, asıl siz tekrar düşünmelisiniz. Zira yazıyı okursanız ek olarak bu yazdığınızı önceden sezip( yaptığım iş bunu gerektiriyor, insanların tepkilerini az çok kestirebiliyorsun bir süre sonra, demogojiyi iyi yapan bir millet yapısına sahibiz) ona mahsubende bir yazı eklemiştim. Siz bunu sürdürmeyebilir veya gerçekleştirmeyebilirsiniz fakat bunu yapanlar olacaktır. Zaten bu yazılanlarda bunları yapacak olan şahıslaradır. Bu takımların hiçbirinin burada reklamının yapılmasının zaten bir manası yoktur. Bu iş reklam işi değil, zevk meselesidir. Kimse kimsenin zevki ve rengi hakkında saçma sapan yorumlar yapmaya hakkı yoktur. Benim bu cevabım sadece buradaki insanlara değil, her türlü platformda ve sosyal yaşamımda yüzüne direkt olarakta söylediğim şeylerdir, ne alınılacak bir durumdur ne de gücenilecek. İyi forumlar.

darknesssword bunu beğendi.
  12. speedtouch

speedtouch Üye

Beğenileri:
    1.539
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Angara
    Sayın SSUO kendinizi çok düzgün bir şekilde ifade etmişsiniz fakat ''fenerbahçenin başarısızlığı ile gurur duymakla yetinen iki ayaklı mahluk'' gibi bir tabir yine de yanlıştır.Çünkü siz bu cümleyi sarfederken bunu ne manada dediğinizi darknesssword arkadşaımızın tepkisinden sonra açıkladınız.
    Kendi adıma konuşmak gerekirse ben bir beşiktaşlıyım ve ne fenerbahçenin ne galatasarayın ne de şalvarsporun başarısızlığı ile gurur duyacak kadar aciz bir kimse değilim, hepsi bizim milletimizin takımı ve bizleri temsil ediyorlar, fakat şöyle bir nokta var ki bence bu nokta da kimse kimseye bir tek laf söyliyemez söyliyememeli; kendi aramızdaki müsabakalarda ben tutmadığım bir takımın başarısızlığına elbetteki sevineceğim, şahsen uzun yıllardır fenerbahçenin bu kupadan uzak kalmasından ötürü bir beşiktaşlı olarak gurur duyuyorum ve bu kesinlikle beni iki ayaklı bir mahluk yapmıyor.Gurur duyuyorum çünkü fenerbahçeli arkadaşlarım ile muhabbet ederken onlara karşı elimde bir kozum oluyor, diyebileceğim ki siz bu kupayı hala alamadınız, bu sadece bir örnektir.Bu tarz bir düşünce her taraftarda olabilir ve bu bizleri iki ayaklı mahluk yapmaz.
    Darknessssword arkadaşımız yazınızı eleştirdikten sonra uslubu değiştirerek cümlenizi güzelce açıklamışsınız sizin de sonradan belirttiğiniz gibi olan kimseler spora ruhuna ihanet eden insanlardır zaten.

SSUO ve darknesssword bunu beğendi.
  13. xscorpionx

xscorpionx Üye

Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Kadıköy’de Bilica’nın yaptığı kazı calışmalarında bulunan cismin 28 sene önce alınan Türkiye Kupası olduğu ortaya çıktı : )) Bu yuzden Trabzonspora karsi dusuk bi tempoyla oynamislar :D:D

14. rsxer

rsxer Üye

Beğenileri:
    72
    Ödül Puanları:
    38
    fenerbahçe bu hafta ankarayı devirirse inşallah son hafta tsye güzel bir patlama yapıcak en temizinden :D

15. diego7

diego7 Üye

Beğenileri:
    181
    Ödül Puanları:
    0
    trabzon sonuna kadar hakkıyla aldı,tebrikler.
    maçın her anında üstün oynadılar.bizim 1 yıl daha ağzımıza dolama şansı verdiler,burdan da teşekkürler.:)
    rakip taraftarlar tabiki de sevinecekler,sonuçta adı üstünde rakip.rakibinin başarısızlığında kim sevinmez ki?? hele ezeli rakiplerse...ama gördüğüm kadarıyla diğer takım taraftarları da trabzonun kupayı almasına oldukça sevindiler.fb ye karşı antipatileri var diğer tarfatarların,kimse bunu eleştiremez.

16. Mugen

Mugen Üye

Beğenileri:
    46
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    istanbul
    Trabzonspor'u tebrik ederim. Hakkıyla aldığı bir galibiyet olduğunu düşünüyorum.

Sayfayı Paylaş