Bu tip konularda herkesn haklılıgı vardır , neticede yaşanılan sıkıntıya gore yapılıyor yorumlar.
Ben yıllardır aynı salona gidiyorum şimdi kalkıp Trdeki tüm hocalar hakkında şöyle böyle yorumları yapacak yaşanmıslıgım yok ,
Ancak şöyle bişi hissediyorum ben ., salon sahipleri artık daha cok hedefi olan insanlarla ilgileniyor yarısmaya hazırlanmak ısteyenlere ozel ilgi özel dersler.
Bu işten zaten bu şekilde para kazanılıyor o cok övdüğümüz amerikada bile , şöyle söyliyim daha net salona gelmiş boş beleş salon ücretini zar zor ödüyen adama k.bakmayn dunyanın hic bi yerinde ilgi gösterilmez
Bi yerde salon sahibi hocalarda haklı neticede adamın işi bu , bu birazda şeye benziyor atıyorum photoshop kursuna gidiyorsunuz , sora netten bazı varyasyonlar falan daha net olayı anlayıp kursa donunce ya oyle değil o yanlıs bılıyorsn , demek gibi bişi
Bu tip sorunlar zaten gelir düzeyi düzgün ınsanların bulundugu salonlarda olmaz , daha cok orta sevıye veya altı .Adam goruyor nette 150 lira ürün salonda 250-200 den satmaya calısıyor hocası , veya bi sıradan bi kür yapıcak 400 500 lıralık bin tl fiyatlar cekiliyor.
Ben hiç bu toplara girmedım , giren arkadaslarada hocalar sağlam yerleştiriyor sımdı dogruya dogru
Ama bu olmak zorundadır yanı , hemen hemen tüm salon sahipleri yarısmalara girmekte.Federasyon bilek guresı ıle ugrasmaktan Milli sporcularına boya parası bıle vermıyor , yanı anlarsnızki masrafların bı yerden cıkması lazm
Tüm bunların dısında da enteresan mantık yurutemedıgım konu ıse , abd de 15 20 dolarlara mukemmel salonlara aylık ücretleri verilirken , burada en kcı kırık salon bile 50 60 lira .Ki lüks salonlarda bu yıllıktan vursak bıle 200 lere cıkıyor.
Hani 50 60 lira olan salonlar isyanlardalar uye ucretı ıle dönmuyor diye , orada nasıl dönüyor anlamıyorum , tabi ptrainer olaylarını katmıyorum sadece salon gelirleri.