Saydam biraz gec oldu Maca gittim ondan yazamadim 5 saatlik yoldu ondan, tam kale arkasindaydim, nassim ile gittik. COOOK yazik oldu COOK! Insallah istanbulda yeneriz!
Zaten simdiden basladi buradaki medya istanbul cehennem diye. Penaltiya fena yandim :cry: 3-1 olmasi gerekirdi bu mac. Hangi takimlisin ?
Cim Bom 8) bu arada hakan sükür ün milli takim kadrosuna alinmamasina ne diyorsunuz ? tr kazanirmiydi maci eger hakan olsaydi ?
baba türkiye güzel oynadı ama o nihat kardeşim penaltıyı nasıl kaçırdı yağğğğğğ yoksa danimarkayı çiğneyecekdik :badgrin: :badgrin:
hocanın kararına saygı gösterelim derim,bakalım başarılı olacak mı?ayrıca hakan olayı için takım içinde huzursuzluk yaratıyor tarzı bir şeyler söyleniyor,eger öyle ise adam maradonna bile olsa keseceksin,taviz taviz i doguruyor
Onda haklisin saydam, bilemessin tabii, bencede performansla ilgili veya taktik ile ilgili degil birseyler olmustur, dedigin gibi Husursuzluk yaratiyordur Belki Yanliz bence bukadari haketmedi, adami vatan hayini etdiler yaa hayret bisey :x