yaa arkadaslar manısada yaz ayları asırı sıcak gectıgınden aynı derde muzdarıp olanlar bu halden anlar.adana karpuzu benım tercıhımdır. 8)PANZEHIR dedi:Guardbody bu iyiydi.![]()
iyide sarısın dahada sıcaklıgı arttırır benım bıldıgım.habib dedi:ben karpuz yerine denizde bir sarışını tercih ederim8)
bızım burada devlet hastanesının acılınde bır vukuat meydana geldı.yarı baygın bıcımde bır bayanı getırdıler sedye ıle.kadın kısa surede taburcu edıldı ve durum bıraz garıptı.kadının vajınasından kolonya sısesı cıkarmıslar.ben heralde dokecegı yerı karıstırdı ve elınden kaydı dıye dusunuyorum.bu fiile karsı saygı durumun ne boyutta olur panzehır.PANZEHIR dedi:Fikirlere saygiliyim ama fiillere saygim sinirlidir.
guardbody dedi:bızım burada devlet hastanesının acılınde bır vukuat meydana geldı.yarı baygın bıcımde bır bayanı getırdıler sedye ıle.kadın kısa surede taburcu edıldı ve durum bıraz garıptı.kadının vajınasından kolonya sısesı cıkarmıslar.ben heralde dokecegı yerı karıstırdı ve elınden kaydı dıye dusunuyorum.bu fiile karsı saygı durumun ne boyutta olur panzehır.PANZEHIR dedi:Fikirlere saygiliyim ama fiillere saygim sinirlidir.
bırınde hatıce dıgerınde netıce soz konusu olmus ama olsun.ben bu kadına saygısızım arkadas.benım gıbı damızlık bodycıler varken sen gıt sabıt bır kolonya sısesıne sarıl.mantık işimi bu şimdi.PANZEHIR dedi:Guardbody;
fiiller olayini yanlis manada algilamisin. Kadinin olayi cok farkli bir olay.