TÜM KALORİYİ KAHVALTIDA ALMAK

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 senedir değişik bir beslenme tarzı uyguluyorum ama arada bir aklıma geliyor acaba zararlımıdır ileride falan diye fakat internette gördüğüm kaynaklar yetersiz geldi bana o yüzden size sormak istiyorum şimdi ben günde 2200 kcal alıyorum ve bunu tek öğünde kahvaltıda alıyorum
evet alıştım midem hazmediyor sorum şu bunun ileride bana bir zararı olur mu? Ve şeker hastası yaparmı?

2200 cal. birden yakman imkansız, mutlaka büyük bir kısmı yakmadan depolanıyordur. Doğru bir yöntem olduğunu zannetmiyorum...

2200 cal. birden yakman imkansız, mutlaka büyük bir kısmı yakmadan depolanıyordur. Doğru bir yöntem olduğunu zannetmiyorum...
Şey aslında benim merak ettiğim olay şeker hastalığı yada kan şekeri konusu çünkü gün içinde çok spor yapan biriyim kilomu bir şekilde sabitliyorum ama gün içinde bazen aşırı halsiz oluyorum ve kaygılı oluyorum acaba bunun yüzündenmidir?

sorun olmaz, ama o 2200 kaloriyi saglik besinlerden alman onemli, halsiz olmanin nedeni, ac kaldigindandir bence,intermitent fasting beslenme yontemini arastir, ona benzer bisey yapioyosun :)

Son düzenleme:
Günün sonuna doğru her şeyi sıfırlıyorsun. Bence 250 kalori cıvarı bir kısmı, gün sonuna doğru kullanacak şekilde ayır. Hafif, aperatif yiyecekler ile gün sonunu destekle (saat 17-18 gibi), çünkü gece dinlenmede de enerji lazım.

bizim salondaki hoca kendini mutlu hissettiğin sürece ne yersen ye o senin vücuduna fayda olarak geri döner.Ama mutsuz olursan en kral yemekleride yesen boş diyor

sorun olmaz, ama o 2200 kaloriyi saglik besinlerden alman onemli, halsiz olmanin nedeni, ac kaldigindandir bence,intermitent fasting beslenme yontemini arastir, ona benzer bisey yapioyosun :)
Aslında onu denedim fakat aç kaldığım dönemde takıntılarım arttı bu yüzden sabah kahvaltısını sağlam yapıyorum ki günün sabah sahatleri biraz olsun sakin geçsin yoksa hiç çekilmiyor.

antreman yapiosan antremandan once bi ogun yemeni oneririm, antremandan daha iyi verim alabilmek icin :)
Karbonhidrat yemiyorum ama enerji verir mi sizce? bu arada antreman öncesi 2 kaşık nescafe gold içiyorum o enerji veriyor biraz ama biraz kalori de antreman için ayırmak gerekir değil mi ?
Çok fazla soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın.

Karbonhidrat yemiyorum ama enerji verir mi sizce? bu arada antreman öncesi 2 kaşık nescafe gold içiyorum o enerji veriyor biraz ama biraz kalori de antreman için ayırmak gerekir değil mi ?
Çok fazla soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın.
karbonhidrat kesinlikle tuketmelisin, tuketmezsen bu vucudun icin hic iyi olmaz, aynen kafein sana enerji verebilir, antreman icin kalori ayirmak sart degil ama ayirirsan antremanda kendini daha zinde hissedersin

Back
Yukarı