Synthollü vücuda bir örnek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hogan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hogan

Üye
[YOUTUBE]LpHvhUMSeNs[/YOUTUBE]

iğrenç bir şey ya.. sporla alakası yok bu adamın. git estetik cerrahına baklava da çıkarıyor adamlar pazuda...

midem isyanlarda yemin ediyorum

synthol un ne kadar tehlikeli birsey olduguna ornek. +18 video. midesi kaldirmayan izlemesin. adama kolunun kesilme ihtimali var diyor doktor.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=yVUoxIBOYzA[/YOUTUBE]

nasıl bir insan bu adınız bile yazmak istemediğim maddeyi kulanır? kendini estetikmi sanıyor ? gerçekten iğrenç...

syntholü kullanmayan profesyonel çok enderdir.Bu videoda gördükleriniz dozu abartmış amatörlerdir.Jay cutlerin bu yılki mr olympiada synthol vurduğu söyleniyor.hatta kolunun biri mordu baya.

arnold u kayırdığımdan degilde yeni nesil tum vucutcularda adına kas dedikleri göbeğe benzeyen bi cuval gibi bisey var bildigin göbek ama uzerinde cizgilerle kaslar belirgin arnoldunkı gibi yagsız duz bı gobek degil yani içlerinede cekemiyolar o göbeği hepsi bu shynatol dediğiniz seyden oluyor ıste iğrenç

arnold u kayırdığımdan degilde yeni nesil tum vucutcularda adına kas dedikleri göbeğe benzeyen bi cuval gibi bisey var bildigin göbek ama uzerinde cizgilerle kaslar belirgin arnoldunkı gibi yagsız duz bı gobek degil yani içlerinede cekemiyolar o göbeği hepsi bu shynatol dediğiniz seyden oluyor ıste iğrenç

o senın dedıgın gobek mevzusu Syntholden degıl gh den oluyor :)

bu tip vücut ben sadece ronnie colemanda var diyorum ama o vücuda az bile bence kaç ünite growth yediğini hayal edemeyiz :) ama hakkını vermiş hilkat garibesine dönmüş :)

Back
Yukarı