Bir laf var. "Sen ne kadar anlatırsan anlat karsindakinin anlayabildiği kadarını anlatmışsındır" diye. Bu da o hesap oldu. Burda size steroid iyidir kullanın demiyorum veya kıskanıp o kaslar sahte hiç bir işe yaramazda demiyorum. Ama sythol ve steroid aynı değildir!!! Görünüşleri birbirini andrıyor diye ayva ile armut aynı değildir. Siz istediğinizi diyebilirsiniz. Ama 2metrekare odandan miliyonlarca dolarlık araştırmalara karşı çıkıp bunun ondan bir farkı yok demek istiyorsanız elinizde sağlam belge ve kaynaklar olması lazım bence'ler sence'ler değil...
nedense fake kokusu alıyorum 2-3 mesajını karşılaştırdım da bu kadar belli edilmez :badgrin:tartışmaya filan sürüklediğim yok... oldu olacak steroidi savunun burada!![]()
yabanci forumdaki mesajlarını okuyorum da öğrneklemelerin fıkra gibi doğrusu. Fake kas diyip duruyorsunuz. Madem dövüş sporlarından açıldı MMA A clasmanındaki sporcuların çoğunun steroid kullandığını bilmiyorsun sanırm. Steroidi savunan yok ama bu sporu hakkıyla yapan insanlarada çamur atıyorsunuz bir yerde. O kadar kolay olsaydı herkes yapardı emin ol. Yapamanlarda çamur atar. Lütfen uzatıp işi sidik yarışına getirme. Olayı kişiselleştirdiğin bariz belli. Bu forumda senin kimsden alamayacağın bilgiler var madem bepenmiyorsun, bilgilere gülüyorsun sende bir forum aç orda yaz bakalım onlara kaç kişi gülecek...
nedense fake kokusu alıyorum 2-3 mesajını karşılaştırdım da bu kadar belli edilmez :badgrin:
yabanci, az önce forumdaki yazıları okuyup gülüyorum diyordun şimdide foruma yazmama karışma lüksün yok diyorun. Sanki ben yöneticimde sana engel koymuşum gibi. Ayrıca sana emir vermek benim için lüks değil acizliktir. Kendini çok büyük görüyorsun bu belli ama o KGB'lerin derinleri konuşduğu yerde herkes bilir ki çok konuşan az bilendir. İstediğini yaz, istediğini söyle senin 19 yaşında gittin yola 10 yaşımda da girmezdim. Benim yolumla senin yolun kesinlikle bir değil. "Orjinal olmayan şeye fake denir" ingilizcen harikaymış ama ben hiç bir kasın fake olanını görmedim kas lifleri hacimli ise aynı işlevi görür genetik olarak güçlü isen görüntünün biraz daha fazlasıyla iş görürsün. Olay budur!!! Çakma kütle gibi terimler çıkarmayın. Boş boş mesaj atmayın lütfen. İstersen CIA'den ol istersen KGB'den burası siyaset ve bu tür şeylerin yorum veya konuşulma yeri değildir!!!
Bu nedir abi ya :S Adamın kolları kas bile değil komple yağ bezesine benziyor.Her türlü enfeksiyon beklenir bunda