Syntholdan öüm!

yabanci

Yeni Üye
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=BL2945kGwYY&feature=related[/YOUTUBE]

Adam patlayarak ölmüş resmen.Çok kötü bir durum.
İnsanlar nasıl böyle iğrenç bir görüntü için hayatlarından bile vazgeçebiliyor anlamıyorum.
Psikolojik bir sorun olsa gerek.

Ya arkadaşlar bu videoların hiçbirini izleyemiyorum eskiden youtube açılırdı bende artık açılmıyor ne yapabiilirim ?

Ya arkadaşlar bu videoların hiçbirini izleyemiyorum eskiden youtube açılırdı bende artık açılmıyor ne yapabiilirim ?

Youtube Jacker adlı programı yükleyebilirsin. Ben uzun zaman önce yükledim, yükledikten sonra hiçbir zaman girmemezlik yapmadı Youtube'a. Güvenlik olarak ta bir problem yaşamadım ama siz yine de indirecekseniz araştırma yaparsanız iyi olur.

Zaten youtube jacker yüklü uzun zamandır rahatca girebiliyordum ama programı silmediğim halde artık youtube a giremiyorum...

dns leri de değiştirdim olmadı :confused:

dns ayarını 4 2 2 5 yapman yardımcı olur.

Sag ol youtube'a gırmenın yollarını paylasmıssın flexor ama vıdeonun "youtube vıdeoları" bolumunde olması gerekmıyor muydu?..

Bende de acılmadı nedense, halbukı daha dun vıdeo ızlemıstım youtube'dan.. :S

Yeğlenen DNS sunucusu: 208 . 67 . 222 . 222
Diğer DNS sunucusu: 208 . 67 . 220 . 220
Bunu da deneyebilirsiniz.

ölmüş feci şekilde de... video sonunda dip not var... çoğu kız kaslı erkekleri sevmez diye... :) işte bu tür kür yapıp irileşen erkekleri sevmiyorlar onu ima etmişler... kızlar neden bizim kaslarımızı kötü görüyorlar başlığına cevap budur işte!

steroid alıp bu şekle gelen insanlara acıyorum, kendilerini kaslı zannediyorlar en komik durumu da bu! öyle kas yapacaksan hiç yapma daha iyi...

ileri derece obezite = steroidli kas yığını olmak...

kesinlike böyle yani!

hak etmiş canım öteki tarafta sorcaklar yediğin içtiğin senin olsun naptın bakalım dünyada :)
bu garibim ne dicek acaba :) :)

ölmüş feci şekilde de... video sonunda dip not var... çoğu kız kaslı erkekleri sevmez diye... :) işte bu tür kür yapıp irileşen erkekleri sevmiyorlar onu ima etmişler... kızlar neden bizim kaslarımızı kötü görüyorlar başlığına cevap budur işte!

steroid alıp bu şekle gelen insanlara acıyorum, kendilerini kaslı zannediyorlar en komik durumu da bu! öyle kas yapacaksan hiç yapma daha iyi...

kesinlike böyle yani!

Çok bilgi eksikliğin var. Başlıkta steroid yazıyormu? Steroidide nerden çıkardın?

Doktorsun sanırım tespitin çok hoş;
kesinlike böyle yani!

Yazdıklarına hiç katılıyorum... Forumu iyi araştırmanı tavsiye ederim.

Tormentorius, arkadaşımızın verdiği vista ve win7 için,

redbaron, arkadaşımızın verdiği xp içindir. thums:

Buradaki DNS lerin hepsini denedim, Jacker yukledim ama nafile. Youtube'a giris 3 gundur yok bende...

Çok bilgi eksikliğin var. Başlıkta steroid yazıyormu? Steroidide nerden çıkardın?

kesinlike böyle yani!

ha o , ha o ne farkı var! ikisi de dışarıdan alınan saçma sapan maddeler... vücudun doğal dengesini bozucu nitelikte... doktor da değilim ayrıca...

kesinlike böyle yani!

dns numaralarının vista , win 7 veya xp için olanı yoktur. hepsi aynıdır. çalışma mantığı da domain name server olarak ttnet'in değil yurtdışı server üzerinden ip adresinin çözülmesini sağlamaktır. böylece ttnet by-pass edilerek engelleme aşılır.

bazı durumlarda kesin çözüm için adsl modem deki dns kısmına elle ip girilerek sorun çözülebilir.

208 ile başlayan 2 adet ip adresi "open dns" firmasına ait olup , kullanılması halinde yurtdışı kaynaklı sitelere daha hızlı erişim sağlar. siteye üye olursanız da
istediğiniz içerik gruplarını engeleyebilir site erişim loglarını tutabilirsiniz.

Seninle münakaşa etmek için değil, senin hayrına konuşuyorum. Biraz forumu araştrırsan ne kadar komik ve yanlış şeyler yazdığını anlıycaksın. ;) Ayrıca saçma sapan değidiğin şeylerin steroid olanları tedavi amaçlıda kullanılıyor.

senin kadar komik olamam herhalde... steroid tedavi amaçlı kullanılıyor evet ama, normal sorunsuz olan bir bünyede o tür bir tedavi kullanılmaz! sorunlu ki bünyesi o şahısların, bireylerin, steroid kullanılıyor...

Bu hayatda kimin komik olup olmaması bence ağır bir felsefe olur. Her şeye farklı açıdan bakmak gerek. Kadınlarda nasıl silikon hastası varsa bunlar da steroid synthol hastası.bana kalırsa steroid synthol kullananlar da aynı. Fake kas ya da fake bir yağ. Cellular kuruluşunun sıkı olup kas olması bir şey değiştiriyorsa ve bu da bu insanlar için hayatda en önemli şeyse bu adamlar için de yapaca bir şey yok.

Bir laf var. "Sen ne kadar anlatırsan anlat karsindakinin anlayabildiği kadarını anlatmışsındır" diye. Bu da o hesap oldu. Burda size steroid iyidir kullanın demiyorum veya kıskanıp o kaslar sahte hiç bir işe yaramazda demiyorum. Ama sythol ve steroid aynı değildir!!! Görünüşleri birbirini andrıyor diye ayva ile armut aynı değildir. Siz istediğinizi diyebilirsiniz. Ama 2metrekare odandan miliyonlarca dolarlık araştırmalara karşı çıkıp bunun ondan bir farkı yok demek istiyorsanız elinizde sağlam belge ve kaynaklar olması lazım bence'ler sence'ler değil...

Back
Yukarı