Açtığın bütün konulara damlamayı düşünüyorum. Fotoğraflarını gördükten sonra buna karar verdim. Öncelikle süt göbek üstündeki deriyi falan kalınlaştırmaz. İçmemek lazım diye nerede okuduysan dinleme. Karında şişkinlik yapması sindirim bozukluğuna bağlı olabilir ama yağmak zorunda değil. Süt senin için çok güzel bir kalori kaynağı, içebildiğin kadar süt iç. Sen çok zayıfsın ve 1 bardakla falan işin yok. Eğer sindirim sorunun yoksa otur bir litre iç istersen. Şu anda senin yapman gereken sorgulamadan yüksek kalorili ne bulursan yemek, içmek.Sut un gobek ustundeki deriyi kalinlastirdigini duydum icmemek lazimmis karin kasi icin veya karinda siskinlik yapiyormus bn sabahlari sadece 1 bardak iciyorm bi zarari olurmu
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sana içinde kalori olan herşey faydalı. Tabi ki bulabilirsen doğal süt iç ama bulamadığın zaman kutu süte de nazlanma. Senin herşeyden çok yüksek kaloriye ihtiyacın var şu anda.E kutu sut iciyprm ustde adam kutu sutun uarari yok demis
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kutu sutu kotuleyenleride anlamiyorum. kimyasal bir mudahaledemi bulunuyor? saatlerce kaynattigimiz sut cok mu besleyici?
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi