Survivor 2013 (Panama)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cengiz bugünkü dokunulmazlık oyununda beni hayal kırıklığına uğrattı o kütleye o yarışma yakışmadı :)

Mustafa topaloğlu Hilmicem den daha güçlüydü :)) Bu işler oyle yetenek yarısmasında sixpack show yapmakla olmuyor :P

Su Murat iyi falan diyordum da ne kof adam ya. 7 senelik bodybuilding gecmisi varmis insan bir tane yarisma kazanir yahu. Her yarismada aninda kaybediyor. Hele su guc yarismasinda, dokunulmazligi kastediyorum, adam hicbir sey yapamadi. Umit Karan 3 saniyede eledi, 2'li gruplarda da yine hicbir katki yapamadi.

Ozetle, Umit Karan'a helal olsun.

Ümit yıllarca patlayıcı güç antrenmanlarıyla çalıştı, kondüsyon, bacaklarının kuvveti vs. söylemeye gerek yok... futbolcuyken de güçlü kuvvetliydi zaten :)

Murat bacak çalışmamış yada ihmal etmiş sanırım, güç oyunlarında çok belli oldu...

Ümit yıllardır sporun içinde üstdüzey takımlarda oynadı, geçmişini gözönüne alınca bence Cengizden de daha güçlü olabilir, ama bunu anlamamız için önce adaların birleşmesi gerekecek sanırım :)

itmeye dayalı oyunlarda ümit karanın avantajlı oldugunu öncedende söylemiştim. vucut çalışınca avantajlısın diye birşey yok ki murat bacak çalışmamış bu çok açık net dünkü oyunda üst vücuttan çok bacak gücüne dayalıydı... murat iyi vucudu olmasına ragmen çok iyi yarışlar çıkaracagını düşünmüyorum geçen sene doğuşun düştüğü duruma düşebilir... doğuşta yıllarca üst vucut çalıştı bacaklar sıfırdı bu adam ne kofmuş meğer gibi şeyler duyduk. murat içinde aynısı söylenmeye başlandı. survivorda bi sezonda kol gücüne dayalı en fazla 1 2 oyun görebiliyoruz. onun dışında denge bacak gücünün ön planda oldugu oyunlar var daha çok burdanda görünen ümit karan çok avantajlı bi şekilde ilerliyor...

Cengiz patlayıcı güç olarak anlık çekme gibi oyunlarda iyi olabilir ancak. Vg yapanların kollarında laktik asit çok olduğundan dayanıklılıkta Ümit gibi kişilerin yanında dayanıksız kalacaktır.

O bodyciler bacak çalışsada farketmez bence futbolcunun yanında alt kalır ;)

ne kadar olursa olsun o vucut o kadar büyümez ne kadar çalısırsan çalıs 17 senedır spor yapıyormus .eğer o vucutta en az 5000 liralık steroıd yoksa ben 7 senelik spor hayatımı bitiriirm.. o kütle steroıdsiz olmaz o yarışmada ay kalsın bakın görünnn

futbolcuyla bodyciyi karşılaştırmak biraz abest geldi bana
bu kısır döngü tartışmalardan uzak durmak lazım
birisi prof futbolculuk yapmış diğeri bir bodyci
herbirinin birbirine göre çeşitli avantajı ve dezavantajı vardır bunu yarışmanın ilerleyen bölümlerinde illaki görürürz
ama bazı şeyler sadece sporla veya bodylede olmaz kişinin kendiside çevik yetenekli olmalı
ümit karan futbolcu olmasa bile bence çok şeyler yapacak yeteneğe sahip genleri var
murattata tam tersi olabilir bişe diyemem
neticede kör tartışmalara girmemek lazım
vucut geliştirme yaparken hız ve çeviklik antremanıda yapmanızı öneririm
bacak antremanının önemi tekrar göz önüne çıkıyor
bide şunu ekleyeyim günün birinde kavga etme durumunda bu yarışmaya aldanıpp bu tip adamlar bolon yarışmada görmüştüm diye üzerlerine gitmeyin
Allah korusun adamı ikiye katlarlar bazıları gerçekten göründüğü gibi güçlüdür suyunuzu çıkarırlar

Son düzenleme:
O bodyciler bacak çalışsada farketmez bence futbolcunun yanında alt kalır

Valla geçenki bacağın tekini kaldırıp bekleme oyunu tam dayanıklılık gerektiren ve dediğine göre ümitin alması gereken oyundu ama cengiz aldı.Bence çok ama çok iyi bir vücudu var bacaklarıda gayet yeterli.

bundan önceki nihat doğanlı ve geçen seneki survivorun çok gerisinde kalmıştır. ünlülerde çoğu insan herhalde bi tek ümit karanı tanıyordur. anlaşılan acun ne yapsam satar hem dahada fazla kar ederim diye düşünmüş... bilmiyorum ama hala reytinglerde bundan önceki survivor reytinglerini yakalayabiliyorsa helal olsun ama izlerken ne gülüyoruz ne de güzel bi kavga göremiyoruz hep aynı bölümü izliyoruz sanki :)

aynen..renk yok survivorda..işin içine güzel kız ve yakışıklı/kaslı erkek koymakla işin bitmediği görülebiliyor..
buarada dağhan.ın neşeli karakteri burda gergin ve tartışmacı bir karaktere dönüşmüş..adayı eğlendirmesi beklenen adam tartışan adam olmuş..

son dokunulmazlık oyununda gönüllülerin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha gördük murat ve hilmi cem kadar atik güçlü survivor yarışmacısı görmedim diyebilirim

dipnot:bu oyunu bence Acun bilerek hazırladı yoksa gönüllüler 0 a kadar iner ve survivor zevksiz hala gelirdi yarışmaya bakarsanız ne demek istediğimi neye hitap ettiğini anlarsınız.

son 2 survivor un dk sini kaçırmamışımdır ama bu sene 'boş ver sonraki bölüm öncesi verilen özetinden bakarım' diyorum. böyle giderse tamamen bırakabilirim.

cumartesi - pazartesi akşam antreman olduğu için haliyle az bakıyorum sadece pazar günleri bakabiliyorum bence bu sene heyecan yok çünkü büyük eşitsizlikler var

3T nin olduğu zamanlar deli gibi bakardım o adamı izlemek keyif verirdi .d

daçminnnn goşşşşşşş :)

Acun'un günahına girmek istememem ama final dışındaki sms oylamalarının adil olduğunu sanmıyorum..kim işlerine yarayacaksa onun kalmasını sağlıyorlar gibi geliyor..en son oylamada nazenin ile larissa sms.e girdiler..doğal olarak larissa yani güzel ve reyting getirecek yarışmacı kaldı..
ha denebilir vatandaş kimi görmek istiyorsa onu seçiyor doğal olarak alımlı olanı seçiyor o zaman noter huzurunda yapar biz de görürüz..

Az ünlü çok gönüllüler diyebiliriz hersene survıvoru takıp eder her bolumunu ızlerdım fakat bu sene gercekten ızlerken canım sıkılmaya basladı bırde su sınır bozucu reklamlar cabası...

Gelecek sene bu ünlü gönüllüyü bırakıp başka bir formatta devam ederse eski heyecanı yakalayabilir belki ama pek alternatif gelmiyor insanın aklına.

Back
Yukarı