1 servisi 3 tldir zaten salonlarda.Bizim salonda kahve otomatinda protein tozu satılıyor 3 lirayyaBence illa alıcaksan supplementini internetten al derim.Malum supp. fiyatları ateş pahası.
ilk aylarda hiçbir şeye gerek yok direk beslenmeye harca paranı biraz zaman geçtikten sonra protein eksikliği görürsen protein tozu alırsın.ya benim bu hafta 1.ay oluyor ne kullanmamaı önerirsin 1.89 boy 73 kilom var
aga zayıf oldugumu düşünüyorum en azından 80 kilo olmak istiyorum gainerle bende kilo olmadıgından dolayı kasda olmayacagını düşünüyorum ne fayda edicek protein tozu kilom olmadıktan sonrailk aylarda hiçbir şeye gerek yok direk beslenmeye harca paranı biraz zaman geçtikten sonra protein eksikliği görürsen protein tozu alırsın.
Gainerda fayda etmez beslenme olmadıktan sonra.Kilo almanın yolu paso YEMEK YEMEK.aga zayıf oldugumu düşünüyorum en azından 80 kilo olmak istiyorum gainerle bende kilo olmadıgından dolayı kasda olmayacagını düşünüyorum ne fayda edicek protein tozu kilom olmadıktan sonra
Dostum 53 kilodan 68 e ne kadar zamanda nasıl çıktın acaba söyler misin?yetersiz beslenmekten kilo alamıyorsun.Kusura bakma ama doyana kusana kadar YİYECEKSİN!.Aynı durumu bende yaşadım 53 kilodan 68 kiloya çıktım gainer felanda kullanmadım.Tek yol YEMEK.
6 ayda 53 den 68 e geldim.Ama ondan önce 95 kilodan 53 kiloya düştümDostum 53 kilodan 68 e ne kadar zamanda nasıl çıktın acaba söyler misin?
6 ayda 53 den 68 e geldim.Ama ondan önce 95 kilodan 53 kiloya düştüm![]()
Anlatayım kısa seve seveOhaben iki sene önce psikolojik destek alırken 1,5 ayda su kaybıyla birlikte 20 kilo vermiştim. Senin hikayeni merak ettim açıkçası nasıl olduda bu kadar indin , açtığın bi konu falan varsa link atarsan okumak isterim şahsen.