Supplementsiz vücut geliştirme

Eğer çok yeniysen ilk 1-2 ay supplement olmadan çalışsanda gelişim gösterirsin ama belli bi noktadan sonra kullanmak durumunda kalırsın ama o ilk 1-2 ay alsam işine yararmı dersen evet yarar.
 
Dostum tabikide mümkün. Tam emin olmamakla beraber daha hızlı gelisebilmek icin kullanılır bu tür ürünler . Sen kullanmadan gelisirsin fakat çok ağır ve zaman alır.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Peki gerekli proteini besinlerden alırsam olmaz mı ?

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi ki olur. Supplement adı üzerinde besine herhangi bir sebeple ulaşımın olmazsa alacağın bir şey. Yani burada soracağın soru proteini besinden alırsam supplementle aynı işi görür mü değil, besini supplementten alırsam besinle aynı işi görür mü sorusudur. Supplement sektörü sağolsun ortalığı öyle bir bombaladı ki sanki makrolar asıl supplementten alınıyor da besinler supplement bulamadığın zaman yerine geçiyor gibi algılanmaya başlandı.

Supplementler iyidir, o gün elinin altında et yemeğin yoktur kullanırsın. Sabah kahvaltı hazırlayacak vaktin yoktur, kullanırsın. Antrenmandan sonra eve gidişin zaman alacaktır ve kan şekerin düşmüştür işini görür. Seyahate çıkacaksındır, yemeğine dikkat edemeyeceksindir, yanında bulundurursun. Fakat supplementsiz olmayacağını iddiası boştur, supplementsiz gelişirsin. Ne kadar gelişirsin dersen supplement kullanmadan genetik potansiyelinin sınırına ulaşabilirsin. Ve hayır, bunu supplementlerle daha hızlı yapacağına dair bir bilgi yok. Bu limiti istatistiksel olarak ve yaklaşık hesaplayabilmek için okuma tavsiyesi: http://www.weightrainer.net/maximum_potential.html
http://www.weightrainer.net/potential.html
 
Mümkündür tabiki . Hatta protein bile almasanda gene gelişir ama az gelişir hedefiniz maximum larsa kısa vadede büyük hedefler istiyorsanız supplamentlerin önemi burda ortaya çıkıyo yoksa un çuvalıda taşısan inşaattada çalışsın hertürlü vucudun gelişir . Ama model vucudu istiyorsan kısa sürede o zaman takviye alınması iyi olur .
 
Back
Yukarı