Supplementleri mi nasil kombine etmeyliyim ?

Oncelikle 5 haftam var, 5 hafta sonra yurtdisina cikiyorum, 4 hafta sonra ilk defa bugun antreman yaptim.

177Cm
93 Kilo
40Cm Fatcepslerim var.

Su an icin;

ON Hydro Whey - TR'den bir whey daha alacagim ya ON Hydro devam edecegim yada Dymatize Iso
ON Casein

Gaspari SuperPump Max
iForce Nutrition HemaVol Powder 240 Grams
iForce Nutrition Compete 300 Grams


USPlabs JACK3D
Driven Sports CRAZE 45 Servings


MusclePharm Shred Matrix 60 Caps


SciVation Xtend 90 Servings
Controlled Labs Purple Wraath 90 Servs

Controlled Labs Orange Triad 270 Tablets
Optimum Fish Oil Softgels 200 Softgels

Amacim siki bir diyet yapmak. onumuzde ki 5 hafta icinde 10 kilo vermek istiyorum.

Bugun antreman yaptim, iki gun daha full-body hafif bir antreman sonrasinda onumuzde ki 10 gun icinde MusclePharm Shred Matrix'i kullanarak bitirmek istiyorum [60 caps oldugu icin 10 gunde bitiyor].

MP Shred Matrix bitince ise Craze yada Jack3D'ye baslamayi dusunuyorum.

Eski J3D'den cok verim almistim, gine J3D kullanmayi dusunuyorum.

Hem MP Shred Matric hemde J3D kullanirken ise SciVation Xtend'i hem antreman oncesinde hemde sonrasinda kullanmayi dusunuyorum, CL Purple Wraat'i sonra kullanirim diye dusunuyorum.

J3D kullanirken yaninda HemaVol + SuperPump MAX combine etsem mi acaba ?

Beslenme icin ise;

07:00 Kalkis

07:10
Yarim Portakal
150 GR Lor

07:25
Whey + 250ml %0 Yag Sut

Sabah 08:00
Cardio Antremani

Saat 09:00
6 Yumurta [2S 6B]
100 Gr Lor + 50 gr Diet Yogurt + Ceyrek Whey

Saat 12:00
150Gr [Tavuk/Hindi/Kirmizi/Ton Baligi]

Saat 18:00
150Gr [Tavuk/Hindi/Kirmizi/Ton Baligi]
150Gr Bulgur

Saat 18:45
Protein

Saat 19:00
Agirlik Antremani

Saat 22:15
Protein
Meyva

Saat 22:00
150Gr [Tavuk/Hindi/Kirmizi/Ton Baligi]

Saat 23:00
Casein + 250ml %0 Yag Sut

Evet biliyorum diet icin fazlasi ile luks bir diet ama ben bu sekilde kilo verebiliyorum.

Antreman Icin;

Ilk 3 gun hafif butun vucut calisip, duruma gore 4. yada 8. gun bolgelere ayiracagim.

Cardio icin ise; cross trainer ile 60dk icinde 1000 Kalori yakabiliyorum ve bu antremani sabah ve aksam iki kere yapabiliyorum, sabah tek basina birde agirlik antremanindan sonra.

Bu sefer ise aksam agirlik antremani sonrasinda 1 saat cardio yapmak istemiyorum onun yerine 30dk / 500 kalori yapmayi planliyorum.

Sabah 1 saat, aksam 30dk, 1500 kalori yaktiracak bir cardio mantikli olur mu ?

Sabah / Aksam iki antreman icin ne dersiniz ?
 
Son düzenleme:
Kullanacağınız supplementler yerinde ve doğru kullanılırsa çok işinize yarar. Fakat dediğim gibi yerinde öncelikle demişsinizki ;MP Shred Matrix bitince ise Craze yada Jack3D'ye baslamayi dusunuyorum shred matrix termojenik yağ yakıcı metabolizma hızlandırıcı bir etkiye sahip bir üründür. craze ve jack3d ise idman öncesi nox türevli yada nox etkisi gösteren ürünlerdir . bence shred matrix bitince yine onun ayarında bir yağ yakıcı kullanın nox olarakta secenekler craze,jack3d,hemavol ,superpumpmax ı görüyorum. superpumpmax kişiye göre etki gösteren bir ürün tüm ürünlerde olduğu gibi fakat jack3d ve craze yi kullanıp pişman olan fazla kişi görmedim gaspari superpump max a göre. Hemavol ise yustdısındaki coğu sitede cok övülüyor.Sonuc olarak Jack3d tek basına yeterli olacaktır hemavol yada superpumpı eklemenize gerek yok aynı şeyler çünkü.
 
Back
Yukarı