Supplementleri kullanmalımıyım ?

herkese merhaba ,
1 seneyi devirdim bu işte daha öncelerde yapıyordum ama en son ki başlangıcım spora hiç ara vermeden 1 sene oldu , savaş cebecinin bulking 1 programına başladım . spor salonundaki hoca şunları tavsiye etti , sizce bunlar mı yoksa ne kullanmalıyım ?

boy:1.80
kg:90
yağ oranım : %23 (netteki ölçüm yöntemleri kullanarak yaptım , aletle vs değil)

BCAA - olimp
Glutamin - Olimp
Amino Asit - Universal

herkese merhaba ,
1 seneyi devirdim bu işte daha öncelerde yapıyordum ama en son ki başlangıcım spora hiç ara vermeden 1 sene oldu , savaş cebecinin bulking 1 programına başladım . spor salonundaki hoca şunları tavsiye etti , sizce bunlar mı yoksa ne kullanmalıyım ?

boy:1.80
kg:90
yağ oranım : %23 (netteki ölçüm yöntemleri kullanarak yaptım , aletle vs değil)

BCAA - olimp
Glutamin - Olimp
Amino Asit - Universal
glutamin ve bcaa besinlerde çok fazla bulunuyor bulk döneminde pekte gerekli değiller

Bulk döneminde fazla protin alıcaksın zaten bunlara gerek yok aldıgın proteinlerin içinde vardır. Tabi ekstradan alırsan faydası olurmu az çok olması lazım :D

Protein tozu 1 numara bcaa 2 numara olmalı bcaa nın asıl amacı zaten protein sentezini arttırmak.
Protein tozu ve bcaa yı ayrı ayrı almalısın çünki protein tozları içindeki var olan bcaa nını büyük çoğunluğu proteini var etmek amaçlı olan aminoasitlerdendir proteine ait yani o tozdaki bcaa :D

Protein tozu 1 numara bcaa 2 numara olmalı bcaa nın asıl amacı zaten protein sentezini arttırmak.
Protein tozu ve bcaa yı ayrı ayrı almalısın çünki protein tozları içindeki var olan bcaa nını büyük çoğunluğu proteini var etmek amaçlı olan aminoasitlerdendir proteine ait yani o tozdaki bcaa :D
bcaa protein sentezini arttırmıyor bcaanın içindeki leusine arttırıyor yani bcaa yerine saf leusine alsan protein sentezi artar zaten bcaa ya gerek yok

Back
Yukarı