Supplementlerde Yılbaşı İndirimi

HUMOR

Üye
Arkadaşlar konuyu supplement alcak arkadaşlara yardımcı olması amacıyla açtım.Tam olarak nereye açıcağımıda bilemedim.Supplement satıcısı vs. değilim baştan söyleyeyim.Uzun zamandır forumu yakından takip ediyorum..Umarım konu sorun teşkil etmezde kaldırılmaz.Maksat herkesin işine yarasın.
Bu aralar çok güzel indirimler var internetten supplement almanın tam zamanı bence.
Gerek Whey , aminoasit , creatin vs. %35-50 indirimde .
Mesela en basitinden xtend 130 liradan şuan 65 liralarda
hydroxcut hardcore 110tl iken 75 tlye bulunabiliyor.Aynı durum birçok üründe geçerli.Bazı arkadaşlar son kullanma tarihi yaklaşmıştır diyede düşünebilir son k.tarihleri 10.2013 min.Sitelerin yöneticileri tarafından sorun olmazsa linklerini verebilirim ancak reklam olur gerekçesiyle kabul etmiyeceklerinden googleda az arayın.

listem bu beyler

fiyatları görünce amerikadan alışveriş yapıyor gibi hissettim :) ürünlerin çogunda son kullanma tarihi sıkıntısıda yok ayrıca ;)

hgduy.jpg

Son düzenleme:
Aslında benim kanaatimde bu yönde.Keşke daimi bir konu olsada her supplement aldığımızda herkesin birbirine yardımıyla en uygununu bulabilsek.Tabi burdada birçok bireysel satıcı devreye gireceğinden forumdaki yetkililerin izin vericeğini düşünmüyorum.Kaldı ki haklılarda :(

150 tl ye 3 tane hediye var diyolar bende 6 tane protein bar istedim,umarım gönderiler :)
liste biraz daha geniş olsa neler neler alırdım valla,bunada şükür,keşke olimp creatin olaydı

bu arada o sitedeki indirim nedir :)
şu fiyatlardanda kazanıyolarsa allah askına normal satışlardakı kar marjı nedir ya!!!
dymatize super mass gainer normalde en ucuz 145 liraya bulursun o da en ucuz.
şu an 115 lirada satılıyor ve 115 liradanda kar yapıyor bu adamlar vallaha ayıp ya o kadar site var rekabete girip biride sürümden kazanıyım demiyor

syntrax matrix 190 tl
Amino X 90 TL
xtend 95 TL
dymatize 180 TL

Toplam : 555 TL piyasadan alsam bu kadar patlardı bana( ki bunlar en bilindik mağaza fiyatları )

stok yapayım diyorum nasılsa tarihler gayet uygun... fiyat uçuyor :) abartmamak laızm... fiyatları hep böyle bıraksanız da daha çok alabilsek...

bende 1000 liralık stok yapıcam 2013 sonuna kadar kurtulmuş olurum masraftan .İşin kötü tarafı kredi kartının limitte sıkıntı var kapıda ödemede yok.peder gelsinde eve artık onun karttan alıp bişeyler yapıcaz :)

Back
Yukarı