Supplementler sitesinden isteklerimiz

Bu uygulamada gelmeli, ürünleri sepete eklediğimizde bir süre sonra siliniyor. Bunların sepette kalması daha mantıklı veya favorilerim diye bir bölüm eklenebilir. Ayrıca ürün stoklarda tükendiği zaman favoriler de kalmalı sadece stokta yoktur tarzı bir yazı görülmeli favorilerde kalacak yani. Biz alışveriş yapacağımız zaman veya beğendiğimiz ürünleri inceleceğimiz zaman buradan ulaşabiliriz bizim için kolaylık olur çünkü favorilerden tık tık sepete ekleyebiliriz kolaylık olur öbür türlü tek tek ürün arıyoruz. Bide yeni gelenlere baktığımızda yeni gelen ürünler gözükmüyor !

Multipower isolate cilekli 900 gr

Supplementlerin ingiltere menşeili olanların oranlarının kısılmış olduğundan şikayetçi bir arkadaşım...

amerikan menşeili ürün getirtemiyormuyuz acaba?

Kullan at yada portatif Yemek kapları kesinlikle. Başka yerlerden almak istemiyorum.
Ve kampanya. Şunu alırsan şu yarı fiyatına yada yanında hediye gibi... Evde 10 tane shaker oldu artık bardak kullanmıyorum. Shaker hediyesinden vazgeçin

Bir Arkadaşımın tavsiyesiyle infinite whey aldım başka bir siteden, pek Yaygın değil ürünü biraz araştırdım Türkiye'de yeni bi ürün sanırım bodybuilding.com da yorumlar oldukça iyi bende deneyip görecem bu markayı supplementler.com da bulamadım bence yeni markaları araştırmalısınız

Back
Yukarı