Supplement'ler +Clen Yag yakimi

Merhaba arkadaslar bu asagidaki urunleri almayi dusunuyorum . Yag yakimina girecegim bunlara ek olarak Clenbuterol kullanicagim . Simdi bunlarin yanina protein tozu eklemelimiyim ? Tozdan alicagim proteini gunluk kirmizi-beyaz et yiyerek alabiliyorum oyuzden gereksiz masraf olarak dusundum ama kana hizli karisma antremandan sonra direk protein alip hizli karismasida aklimi karistirmiyo degil bu yuzden sizin dusuncelerinizide almak isterim - yada + varsa paylasmanizi bekliyorum

Clenbuterol

bsn_amino_x_435_gr_8344_90.jpeg
BSN BCAA
aol zma
big_joy_aol_big_zma_124_kapsul_9772_90.png

glutamine
bsn_dna_series_glutamine_309_gr_7577_90.jpeg

CREATINE
ultimate_creatine_monohydrate_300_gr_2451_90.jpeg

zma yı geç gereksiz...bcaa - amino asit - creatin - glutamin sana bol bol yeter...yeterince protein tüketiyosan tozada gerek yok...cleni de max günde 4 adeti geçmicek şekilde 6 hafta en fazla kullan...1.gün 1 2.gün 2 3.gün 3 sonra 4-4-4 gidersin. haftada en az 3 gün hiit kardio yap....makrolarını definasyona göre ayarla..karb oranını düşür...bcaa ve amino asiti arttır...kreatin 1 ay kullan 15 gün dilendir...

zma yı geç gereksiz...bcaa - amino asit - creatin - glutamin sana bol bol yeter...yeterince protein tüketiyosan tozada gerek yok...cleni de max günde 4 adeti geçmicek şekilde 6 hafta en fazla kullan...1.gün 1 2.gün 2 3.gün 3 sonra 4-4-4 gidersin. haftada en az 3 gün hiit kardio yap....makrolarını definasyona göre ayarla..karb oranını düşür...bcaa ve amino asiti arttır...kreatin 1 ay kullan 15 gün dilendir...
tesekkurler degerli yorumunuz icin , lakin zaten bcaa glutamin creatin gibi aminoasitleri tuketecegim peki ayriyetten alicagim komplex aminoasitin icinde + olarka ne vardir bana + olarak ne sagliyabilir ?

dostum zaten protein tozu seninde dediğin gibi kesin lazım değil...bazı tozlarda bcaa ilaveside olabiliyor ki öyle tozların fiyatları biraz daha yükseliyor. protein tozu iki nedenle lazım olabilir 1 gerçekten imkan olmadığı için öğün atliyosanız , iki maddi olarak protein ağırlıklı beslenmede zorlanıyorsanız...bunun dışında günlük sporcu için gereken protein oranı besinlerden çok rahat karşılanabilir.

dostum zaten protein tozu seninde dediğin gibi kesin lazım değil...bazı tozlarda bcaa ilaveside olabiliyor ki öyle tozların fiyatları biraz daha yükseliyor. protein tozu iki nedenle lazım olabilir 1 gerçekten imkan olmadığı için öğün atliyosanız , iki maddi olarak protein ağırlıklı beslenmede zorlanıyorsanız...bunun dışında günlük sporcu için gereken protein oranı besinlerden çok rahat karşılanabilir.
tesekkurler ozaman zma yida cikartip yerine aminoasit ekliyorum aminoasit bcaa creatine glutamine kombini peki aol hakkinda dusunceniz nedir ?

Back
Yukarı