Supplementi hangi yerden alayım ?

ben protein tozu almak istiyorum şöyle fiyatlara bakındım marka olarak optimum a karar verdim acaba sitesinden mi alayım yoksa bizim burda supplementler.com un şubesi var ordan mı alsam güvenilir midir bu supplementler.com ve kendi sitesinden yani yurt dışından buraya düzgün bir şekilde gelebilir mi varmı deneyen ?

Dostum suplementlerden al için rahat olsun adamlar harika çalışıyor en geç 3 güne elinde aldığın ürün kapida ödeme vs her şeyde var . Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin :)

Dostum suplementlerden al için rahat olsun adamlar harika çalışıyor en geç 3 güne elinde aldığın ürün kapida ödeme vs her şeyde var . Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin :)
Boyum 182 kilom 71 ancak dışardan zayıf gibi görünüyorum ama göbeğim var :( yaşım 15 bu arada daha öncesinde 10 yıl basketbol oynadım 5 aylık vücut geliştirme ile uğraşıyorum 3 gündür salondan protein tozu alıyorum ve tadı güzel ancak pahalıya denk geliyor bende kendim almak istedim :) bu arada zayıf ama kilolu olmamın sebebi ne acaba ? :( istersen fotoğraflarımı atayım

Dostum zayif ama kiloludan kastın nedir ? Fotoğraflarini atarsan daha da iyi anlarim dedikerini sonra da sorularini falan sorarsin bro anlaştık mi ;)

Dostum zayif ama kiloludan kastın nedir ? Fotoğraflarini atarsan daha da iyi anlarim dedikerini sonra da sorularini falan sorarsin bro anlaştık mi ;)
http://i.hizliresim.com/bkZMLZ.jpg
http://i.hizliresim.com/d8lZ7D.jpg
kendimi sıkınca böyle ama serbest bırakınca hemen göbek cıkıyor :(
son 1 haftadır kollarım çok gelişti ve büyüdü şimdi göğüs ve karına yönelmek istiyorum[DOUBLEPOST=1486823299][/DOUBLEPOST]ve şuan bulunduğum salon güzel hocanın verdiği program çok kötü herkes öyle diyor kendime de program yazamadığıma göre daha iyi bi salona para verip kendime iyi bir program yazdırcam başka çarem yok :(

Dostum şuan da kesinlikle yanlışsin öyle kilo vs gibi problemin yok senin . Tam tersine kilo alarak hacimini arttirmalisin . Bu işe baş koyduysan uzun bir süre yapmak zorundasin bu sporu bikere bunu kafandan çıkarma .
Spor salonunda da kendini geliştirmen gerek takma kimseyi.
Şimdi sonuçlara geliyorum . 1 kilolu falan degilsin göbek vs tarzi . Tam tersine kilo alman gerek bu konuyu kafana takma zamanla her şey güzel olur çalıştıkça.
2 senin protein değil gainer alman gerek kilo aldirici.
3 şu antrenmanda neler yaptığını anlat bakalim neden sana kötü bir programin var diyorlar anlarız...
Öyle hemen kafana takma her şeyi sora sora öğreniceksin . Şimdi bana antrenman programını atda beraber inceleyelim kardeşim ;)

Dostum şuan da kesinlikle yanlışsin öyle kilo vs gibi problemin yok senin . Tam tersine kilo alarak hacimini arttirmalisin . Bu işe baş koyduysan uzun bir süre yapmak zorundasin bu sporu bikere bunu kafandan çıkarma .
Spor salonunda da kendini geliştirmen gerek takma kimseyi.
Şimdi sonuçlara geliyorum . 1 kilolu falan degilsin göbek vs tarzi . Tam tersine kilo alman gerek bu konuyu kafana takma zamanla her şey güzel olur çalıştıkça.
2 senin protein değil gainer alman gerek kilo aldirici.
3 şu antrenmanda neler yaptığını anlat bakalim neden sana kötü bir programin var diyorlar anlarız...
Öyle hemen kafana takma her şeyi sora sora öğreniceksin . Şimdi bana antrenman programını atda beraber inceleyelim kardeşim ;)
abi özelden konuşalım istersen ?

Back
Yukarı