supplementer desteği yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gurcelik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gurcelik

Üye
Merhaba 20 yaşındayım 183 boyunda 55 kiloyum spora başlıyacağım maddi olarak sıkıntım yok hangi takviyelerle başlamalıyım, ilk etapta başlama deniyor ama kütle indeksim çok düşük
Not:BB 2 ay yaptım sonra bıraktım ağırlık olarak kilo standartlarımın üstüne rahat çıkabiliyorum

sadece gainer sana yeterli olur içinde herşey var zaten bittikçe yenisini alırsın iyi de beslenirsen sonuç verebilecek tek supp desteği senin için protein tozu aminoasit de içerdiği için başka birşey almana gerek yok

Teşekkür ederim hocam değerli yorumun için[DOUBLEPOST=1420583111][/DOUBLEPOST]Başka deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)[DOUBLEPOST=1420583172][/DOUBLEPOST]Gainer olarak hardline mı önerirsin

Teşekkür ederim hocam değerli yorumun için[DOUBLEPOST=1420583111][/DOUBLEPOST]Başka deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)[DOUBLEPOST=1420583172][/DOUBLEPOST]Gainer olarak hardline mı önerirsin
Maddi sıkıntınız yoksa Weider Mega Mass 4000'i tavsiye ederim.

Şşş!!! Sessiz olun. İnsanlar ölüyor...

Weider mega mass çok uçuk fiyat olarak o kadar yatırım yapmak israf olur benim için öğrenciyim sonuçta ben 500-600 lira bi kaç supplement düşündüm hocam gainer yeterli dedi umarım yeterli olur

@Birds kardeşim ben senin ima ettiğin insanlardan değilim. Kullanmadığım hiçbir ürünü burada kimseye tavsiye etmedim. Weider de dahil birçok weight gainer kullandım ki bunların içinde Hardline da var. Tecrübem doğrultusunda fikir verdim sadece. Senden ricam hakkında hiçbir fikir sahibi olmadığın insanlara böyle alaycı yaklaşma. İyi forumlar.

Şşş!!! Sessiz olun. İnsanlar ölüyor...

Back
Yukarı