Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar 15 yaşındayım.1.80boy 57kiloyum.Daha once 2 ya body gecmisim oldu.P90X yaptim ancak supplementsiz olmuyor.Bu ara tekrar baslicam.Kilo almak icin hardline pro gainer almayi dusunuyorum.Yanina amino asitmi- bcaa'mi aliyim? Varsa marka onerilerinizi bekliyorum
sporcu beslenmesi şart supplementler mucize ürünler değil sana şimdi supplementte önersek sen doğal beslenmeyi ikinci plana atacaksın bu ek ürünlerle ilgili söylenen mucizelere inanacaksın sonuç olarak yine kilo alamayacak ve mutsuz olacaksın birde paran boşa gidecek yani onun için sana forumu yeni başlayanlar bölümünden bol bol okumanı tavsiye ederim
Tesekkurler ama olmuyor.Yumurta yiyemiyorum hergun sabahlaridavoyle hergun balik,tavuk gogsu vs de yeme imkanim yok gun icinde bol protein aliyorm.Saglam beslenme yapsam ve supplement alsam.supplementleri az kullansam olmaz mi?