Supplement tavsiyesi istiyorum

Arkadaslar 15 yaşındayım.1.80boy 57kiloyum.Daha once 2 ya body gecmisim oldu.P90X yaptim ancak supplementsiz olmuyor.Bu ara tekrar baslicam.Kilo almak icin hardline pro gainer almayi dusunuyorum.Yanina amino asitmi- bcaa'mi aliyim? Varsa marka onerilerinizi bekliyorum

Ne supplementsiz olmuyor; 15 yasindasin adam gibi bir beslenme programi yapta olmayinca kullan.

Daha beslenme programi verilmeden supplement alayim. Supplement eksiklerinin giderilmesi icindir.

Kilo almadan olmuyor napayim? 2 ay p90xle gelisme gozle gorulur var ama devami gelmiyor..Hatta 1 daha yaptm p90x .Kilom aZ,malesef

Kilo almadan olmuyor napayim? 2 ay p90xle gelisme gozle gorulur var ama devami gelmiyor..Hatta 1 daha yaptm p90x .Kilom aZ,malesef

Forumda yeni baslayanlarda, beslenme de o kadar cok kilo almakicin ne gerektigi yaziyor ki :) yolunda sana basarilar dilemek duser bize..

sporcu beslenmesi şart supplementler mucize ürünler değil sana şimdi supplementte önersek sen doğal beslenmeyi ikinci plana atacaksın bu ek ürünlerle ilgili söylenen mucizelere inanacaksın sonuç olarak yine kilo alamayacak ve mutsuz olacaksın birde paran boşa gidecek yani onun için sana forumu yeni başlayanlar bölümünden bol bol okumanı tavsiye ederim

Tesekkurler ama olmuyor.Yumurta yiyemiyorum hergun sabahlaridavoyle hergun balik,tavuk gogsu vs de yeme imkanim yok gun icinde bol protein aliyorm.Saglam beslenme yapsam ve supplement alsam.supplementleri az kullansam olmaz mi?

Back
Yukarı