Poseidon26
Üye
Optimum whey protein antrenman öncesi ve sonrası 1 er ölçek
Xpro amino 6000 antrenman öncesi ve sonrası 5 adet
Gaspari bcaa antrenman öncesi ve sonrası 5 adet
Gaspari glutamine antrenman öncesi ve sonrası 1 er ölçek
Gaspari creatin antrenman öncesi 1 ölçek
Weider arginine xplode antrenman öncesi 1 ölçek
Kullandığım supplementleri weider hariç karıştırarak antrenman öncesi ve sonrası 500 cc yarım yağlı süt ile içiyorum suyla tadı zor geliyor açıkçası. Fakat sütün değerlerine baktığım zaman 100 cc 139 kcal yazıyor. 1 litre süt tükettiğimi düşünürsem bu da ortalama 1390 kcal yapıyor. Tabi supplementlerin kalorilerini saymıyorum bile. Göbeğimin çıkmasını 2 günde 1 tükettiğim 1 litre süte bağlayabilirmiyim. Şeker kullanmıyorum yağlı mümkün olduğu kadar kullanmıyorum karbonhidratta aşırı almıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum
) 6 aydır spor yapıyorum.
Xpro amino 6000 antrenman öncesi ve sonrası 5 adet
Gaspari bcaa antrenman öncesi ve sonrası 5 adet
Gaspari glutamine antrenman öncesi ve sonrası 1 er ölçek
Gaspari creatin antrenman öncesi 1 ölçek
Weider arginine xplode antrenman öncesi 1 ölçek
Kullandığım supplementleri weider hariç karıştırarak antrenman öncesi ve sonrası 500 cc yarım yağlı süt ile içiyorum suyla tadı zor geliyor açıkçası. Fakat sütün değerlerine baktığım zaman 100 cc 139 kcal yazıyor. 1 litre süt tükettiğimi düşünürsem bu da ortalama 1390 kcal yapıyor. Tabi supplementlerin kalorilerini saymıyorum bile. Göbeğimin çıkmasını 2 günde 1 tükettiğim 1 litre süte bağlayabilirmiyim. Şeker kullanmıyorum yağlı mümkün olduğu kadar kullanmıyorum karbonhidratta aşırı almıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum