Supplement Kurum

Peki kullandığınız ürünlerden en çok verim aldığınız hangisi acaba ?
hicbirinden verim almadim diyemem , hepsi verimliydi benim icin . ama en cok hangisi diyorsan casein. Cunku suanda kullanmiyorum ve daha once kullanirken sabahlari farkettiriyordu etkisini . suanda o ekisiklik var , en kisa zamanda tekrar baslicam.

hicbirinden verim almadim diyemem , hepsi verimliydi benim icin . ama en cok hangisi diyorsan casein. Cunku suanda kullanmiyorum ve daha once kullanirken sabahlari farkettiriyordu etkisini . suanda o ekisiklik var , en kisa zamanda tekrar baslicam.

No- ürünleri olarak demiştim :o

NO ürünleri farkli farkli kullanmak etkisini gercekten artiriyor,vücut bagisiklik kazanmadan baska bir no ürünü kullanmak etkilerini daha cok artiriyor.Birkac tane no ürünü alarak ilk etapta fazla yada israf yada pahali gibi görünsede bikac cesit kullandiginizda daha hesapli oluyor cünki hep etkili oldugu icin ölcü artirimina gidilmek zorunda kalinmiyor.Misal no xplode ikinci haftadan sonra 2 ölcek sonlara dogru 3 ölcek bile nerdeyse etki etmezken ara ara degistirilen ürünler sayesinde her ürünün servis sayisi kücümsenmiyecek kadar fazlalasiyor böyle düsününce tek ürün kullanmaktan daha ucuza geliyor.
No olarak kulandigim ürünler,etkilerine göre yaziyorum yani ilk yazdigim bende en cok etki yapandir.
X pand
1.M.R
Hemo rage Black
No x plode

Back
Yukarı