Supplement Kullanimi Fazlami Bakarmisiniz?

Arkadaşlar merhabalar 3 senedir yapıyorum 1 ay sonra 4. Deneme gireceğim ayrica body de. Ama aklıma takildi bu supplementler sizce karaciğeri yorarmi?

1-Musclepharm assault 1 ölçek idman öncesi
2-Musclepharm Bcaa 3.1.2 3 adet idman öncesi
3-scivation xtend idman sirasi 1 ölçek bcaa
4-dymatize whey isolate bir ölçek yanina 3 kapsül bcaa musclepharm.idman bitimi

Evet beyler sizce agirmi olmuş oluyor ttavsiyeleriizi almak istiyorum

3 senelik bir sporcu isen bunların hesabını senin yapıyor olabilmen lazım. Şimdi vücut kütleni bilmeden yorum yapmamız doğru olmaz...

Kütlene göre protein shake i çift ölçek atabilirsin antrenman sonrası... assoult u da aynı şekilde idman öncesi çift ölçek. Hem kütlene hem spor geçmişine bakarsak...

Assault çift ölçek alma bence bazı bünyeler hassas oluyor mesela bende aşırı çarpıntı yapıyor :)

Fazla degilde bence gereksiz. Xten varsa bcaa Neden var veya tam tersi.ayrica idmandan once bcaa iciyorsun idman esnasinda bcaa iciyorsun idmandan once proteine de gerek yok bence. Birde yarisma hazirligi yoksa izole proteine verilen parayi gereksiz goruyorum.iki farkli protein de gereksiz bence

Fazla degilde bence gereksiz. Xten varsa bcaa Neden var veya tam tersi.ayrica idmandan once bcaa iciyorsun idman esnasinda bcaa iciyorsun idmandan once proteine de gerek yok bence. Birde yarisma hazirligi yoksa izole proteine verilen parayi gereksiz goruyorum.iki farkli protein de gereksiz bence
Aynen hocam xtend bende saçma buldum kestim zaten. İdman öncesi BCAA da almiyorum artik sadece assault. İzole almamin sebebi müsabakalar başlıyor ve kas lazim güç lazım toparlanmak lazim :D

Anladim.kilo dusmek gibi bir amaç yoksa izoleyi gereksiz buldum ben ama sahsi gorusumdur parani bosa harcama diye diyorum saygilar

cok fazla ve gereksiz bcaa sadece idman sırasında yeterli
Yeni sistemim idmanncesi bir olcek assault idman bitimi whey protein ve bcaa . uygun bence sizce?[DOUBLEPOST=1423587735][/DOUBLEPOST]
Anladim.kilo dusmek gibi bir amaç yoksa izoleyi gereksiz buldum ben ama sahsi gorusumdur parani bosa harcama diye diyorum saygilar
Haklisiniz izolelerin fiyatları kesinlikle uçtu Türkiye de ancak tanıdık vasıtasıyla getirtmistim :) iyi forumlar

Yeni sistemim idmanncesi bir olcek assault idman bitimi whey protein ve bcaa . uygun bence sizce?[DOUBLEPOST=1423587735][/DOUBLEPOST]
Haklisiniz izolelerin fiyatları kesinlikle uçtu Türkiye de ancak tanıdık vasıtasıyla getirtmistim :) iyi forumlar
idman esnasinda xtend yeterli olcegi kg ne gore al zaten assault kullaniyosun cok cesitli bi supplement oldugundan idman onceside yeterli bcaa yı alıyosun diger kalan 6 tablet cöpe gidiyodur bence :D

Back
Yukarı