supplement kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zapo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zapo

Üye
Bsn syntha6 protein tozunu antrenmandan önce 1 ölçek sonra 1 ölçek olarak suyla alıyorum,haftada 3 gün ağırlık çalıştığım günlerde kullanıyorum diğer 3 kardiyo günümde ürünü kullanmıyorum boyum 178 kilom 66 biraz yağlıyım yağlanmak istemiyorum. Sabahları bir ölçek optimum egg protein içiyorum ardından 2 gnc tonalin cla antrenmandan sonra 6 perfect amino bcaa akşam yemeğinden önce 2 tane hydroxycut pro series yemekten sonra 6 amino bcaa gece yatmandan önce 2 tane twinlab glutamin içiyorum (ağırlık günleri bsn noxplode terrasit triblus alıyorum) sizce nasıl supplement kullanımım nasıl değiştirmemi önereceğiniz birşey varmı şimdiden teşekkürler.

Amacım 80cm olan belimi koruyarak veya dahada incelterek omuzlarımdan kollarımdan göğüslerimden YAĞLANMADAN ölçü alabilmek sporda 2. ayım.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı