travel_machine
Üye
26 yaşındayım.186 boyunda, 90 kilodayım. küçük yaşlardan beri aktif olarak atletizmle uğraştım, son 5 6 yıldır yüzme ve kaya tırmanışıyla uğraşıyordum. fizik olarak gayet iyi bir görünüme kas ve kondisyon açısından da başarılı bir grafiğe sahiptim fakat son 1,5 2 yıldır aktif sporu bıraktım. son 6 aydır da vg ile uğraşıyorum ama aktif spor yaşamımdaki gibi aynı görünüme ulaşamadım tabiki bunda hayatımdaki düzensizlikte etkisi büyüktür. ama şimdi 6 aydır iyi bir vücuda sahip oldum fakat hala istediğim kas oranına ulaşamadım bunda aşırı disipliner bir beslenme programı gerekiyor geçmişteki gibi fakat bu imkansız o yüzden hem gelişimimin devam etmesini hemde istediğim kas kütlesine ulaşabilmek için supplement almam gerekiyor. bugüne kadar hiç supplement kullanmadım ama artık zaman kısıtı yüzünden kullanmam gerekiyor ve tabi ki bir level daha atlamak için bu konuda profosyonel hocalarımızdan bana yardımcı olmanızı ve kas kütlesi kazanımına yönelik bir supplement programı ve nasıl kullanmam gerektiğiyle (dozu nasıl ayarlanır, hangi takviyeyi ne zaman ne şekilde kullanılması gerekiyor gibi) ilgili yazabilirseniz (bir program oluşturabilirseniz) bana yardımcı olacaktır, şimdiden teşekkürler. buarada beslenme programım olabildiğince 3 öğün ve protein ağırlıklı tutmaya çalışıyorum