ahuramazda06
Üye
merhabalar ;
yaşım 35, daha önceden spor deneyimim ve alt yapım hiç olmadı. Göbek bölgemdeki aşırı yağlanma nedeni ile ağırlık sporuna başladım.
kasım şubat ayı arasında 102 kiloydum ... sonra diyet yaptım ve 98 kg'ya kadar düştüm ...
mart ayında ise spor salonuna gitmeye başladım ... şu an 84 - 86 arası gidip geliyorum ...
boyum 183 ideal kilomun 78 kg olması gerekirken 84 kg'den aşağı bir türlü düşemiyorum ...
supplement'e geçen ay başladım ;
MP Combat Powder protein tozu ( günde iki defa - 2 ölçek )
multipower BCAA powder ( günde 2 defa spor öncesi ve sonrası )
Power System Pure L-Glutamine ( günde 2 defa - 2 ölçek )
Power System L-Carnitine ( günde 1 defa spordan önce )
Nutriway CLA 500 ( günde 3 defa - yemeklerden önce 2 tablet )
Micronized Creatine Powder ( 3 hafta kullanım, 3 hafta bırakım - günde 1 defa )
kullanıyorum ...
1 - İlk 4 ay kilo verişim ortalama 4,5 - 5 kilo arasındaydı ... Supplement kullanımından sonra durdu, neden ?
2 - Salondaki hoca creatin vücutta su toplatır diyor; kilonun durmasını vücudun su toplamasına bağlıyor doğrumudur ?
3 - Aynı anda kilo verip, kas yapıyor olabilirmiyim ? Bunu ölçmenin doğru bir yolu varmıdır ?
4- Kilo vermeye fazla mı taktım
cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkürler ...
yaşım 35, daha önceden spor deneyimim ve alt yapım hiç olmadı. Göbek bölgemdeki aşırı yağlanma nedeni ile ağırlık sporuna başladım.
kasım şubat ayı arasında 102 kiloydum ... sonra diyet yaptım ve 98 kg'ya kadar düştüm ...
mart ayında ise spor salonuna gitmeye başladım ... şu an 84 - 86 arası gidip geliyorum ...
boyum 183 ideal kilomun 78 kg olması gerekirken 84 kg'den aşağı bir türlü düşemiyorum ...
supplement'e geçen ay başladım ;
MP Combat Powder protein tozu ( günde iki defa - 2 ölçek )
multipower BCAA powder ( günde 2 defa spor öncesi ve sonrası )
Power System Pure L-Glutamine ( günde 2 defa - 2 ölçek )
Power System L-Carnitine ( günde 1 defa spordan önce )
Nutriway CLA 500 ( günde 3 defa - yemeklerden önce 2 tablet )
Micronized Creatine Powder ( 3 hafta kullanım, 3 hafta bırakım - günde 1 defa )
kullanıyorum ...
1 - İlk 4 ay kilo verişim ortalama 4,5 - 5 kilo arasındaydı ... Supplement kullanımından sonra durdu, neden ?
2 - Salondaki hoca creatin vücutta su toplatır diyor; kilonun durmasını vücudun su toplamasına bağlıyor doğrumudur ?
3 - Aynı anda kilo verip, kas yapıyor olabilirmiyim ? Bunu ölçmenin doğru bir yolu varmıdır ?
4- Kilo vermeye fazla mı taktım

cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkürler ...