Arkadaşıma bana bu mükemmel siteyi önerdiği için minnettarım..
İnanılmaz faydalı bilgiler öğrendim sayenizde hepinize teşekkürler..
Yardım konusuna gelince ; yaklaşık 2 senedir body yapıyorum ve şu ana kadar hibişey kulanmadım .Ama artık belli bir seviyeye geldiği için vücudum çok zor gelişme gösteriyor. Şuanda elimde amerikadan getirttiğim birkaç tane ürün var ve sizden isteğim bu ürünlere ilave olarak bana ne önerebilirsiniz soruna cevap bulabilmek .. önemli çapta gelişme ve irileşme istiyorum ama kimyasal olmadan!!
Bilgi amaçlı olarak bildiğim ölçülerimi sizinle paylaşayım :
boy:179 kilo:85 gögüs:135 kol:42 bel:79
Öncelikle fazla olmasada yağlı bir yapıya sahip olduğumdan ;
2 kutu animal cuts ve 2 kutu bca kullanmayı düşünüorum ..
Sonrasında ise (hacim ve güç artışı için) ;
1 kutu optimum %100 whey pro 5 lbs
1 kutu bsn no xplode
1 kutu muscletech aplodan
1 kutu bca
hardline creatine 500 gr
1 kutu multi vitamin ve mineral tablet
Bunların yanında sizce gelişmemi olumlu yönde etkileyecek almam gereken neler var ?
Yukarıdada sölediğim gibi sağlam bir kür ve sağlam bir gelişme hedefliyorum tüm tavsiyelerinizi bekliyorum..
İnanılmaz faydalı bilgiler öğrendim sayenizde hepinize teşekkürler..
Yardım konusuna gelince ; yaklaşık 2 senedir body yapıyorum ve şu ana kadar hibişey kulanmadım .Ama artık belli bir seviyeye geldiği için vücudum çok zor gelişme gösteriyor. Şuanda elimde amerikadan getirttiğim birkaç tane ürün var ve sizden isteğim bu ürünlere ilave olarak bana ne önerebilirsiniz soruna cevap bulabilmek .. önemli çapta gelişme ve irileşme istiyorum ama kimyasal olmadan!!
Bilgi amaçlı olarak bildiğim ölçülerimi sizinle paylaşayım :
boy:179 kilo:85 gögüs:135 kol:42 bel:79
Öncelikle fazla olmasada yağlı bir yapıya sahip olduğumdan ;
2 kutu animal cuts ve 2 kutu bca kullanmayı düşünüorum ..
Sonrasında ise (hacim ve güç artışı için) ;
1 kutu optimum %100 whey pro 5 lbs
1 kutu bsn no xplode
1 kutu muscletech aplodan
1 kutu bca
hardline creatine 500 gr
1 kutu multi vitamin ve mineral tablet
Bunların yanında sizce gelişmemi olumlu yönde etkileyecek almam gereken neler var ?
Yukarıdada sölediğim gibi sağlam bir kür ve sağlam bir gelişme hedefliyorum tüm tavsiyelerinizi bekliyorum..