supplement kombinasyonumla iligili birkac sorum var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaslar, yaklasik 2yildir bu sporu yapiyorum ve 1hafta sonra guzel bi diyet programiyla definasyona basliyorum.
abdden arkadasima 1 kutu animal pak 2kutu animal stak 1 kutu purple wraath ve multipower likid l-carnitine getirttim.3gun kardio 3 gun agirlik calismayi planliyorum.
1.sorum kardio gunleri animal pak,l-carnitine ve yorgunsam purple wraath almayi planliyorum bu yeterli olur mu? animal cuts yada hdyroxycut gerekli mi?
2.sorum agirlik calistigim gunler animal stak ,animal pak ve purple wraath almayi dusunuyorum buna ek olarak bcaa yada likit amino almayi dusunuyorum buna gerek varmi?
simdiden tesekkurler...

1.yeterli olur ama sadece cardio günü kullanılmaz termolar.
2.pw,pak ve stak zaten birçok amino ve bcaa içeriyor.Fazla abartma istersen,onun yerine glutamin yada creatin falan al

hayır olmaz aksine içerigi sayesinde sana enerji vericeklerdir.Lakin enerji için kafein vs eklemek istiyorsan termo yu düşük tut

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.Bu yüzden forum kuralları madde 25.gereği başlığınız kilitlenmiştir.

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı